Suuriruhtinattaren siveltimenjäljissä

Suljettu tänään
2.8.2019 12:00 — 4.8.2019 18:00

​Juhlista keisarillisen kalastusmajan 130-vuotista historiaa akvarellimaalauksin Langinkosken loppukesän hehkussa! Langinkosken taideviikonlopun aikana järjestetään kolme ohjattua maalauskertaa, joiden keisarillisen tason varmistaa Pietarin taideakatemian Alexander Novoselov. Tervetuloa!

Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla lapsuudenkesiään viettänyt suuriruhtinatar Olga Aleksandrovna Romanova, keisari Aleksanteri III:n nuorin tytär, tunnetaan taidokkaista akvarellimaalauksistaan. Erityisesti maisemamaalaukset olivat hänen erityisalaansa, ja suuriruhtinattaren hengessä taideviikonloppuna keskitytään maisemamaalaukseen. Anna Langinkosken luonnon koskettaa, lumota ja inspiroida!

 

Taideviikonloppu sisältää kolme maalauspäivää:

pe 2.8. klo 12-18

la 3.8. klo 12-18

su 4.8. klo 12-18

 

Mukaan voi ilmoittautua vaikka vain yhdelle kerralle, tai innostuksesta riippuen ihan jokaiselle. Kurssi on täynnä, mutta jonoon voi yhä ilmoittautua (langinkoski@kansallismuseo.fi). Kerro ilmoittautuessasi, mihin päivistä ilmoittaudut. Paikkoja on rajoitetusti. Opetus on englanniksi. Osallistuminen on maksutonta. Omat maalausvälineet ja maalauslehtiö mukaan!

Yhteistyössä Repin-Instituutti.