Yopollot

Taiteiden yö Vankilassa

Suljettu tänään
25.8.2023 18:00 — 25.8.2023 21:00

Tervetuloa illan hämärtyessä Vankilaan ja elokuviin! Kino Tavast ja Vankila järjestävät yhdessä kolme pääsymaksutonta elokuvanäytöstä, jossa esitetään James Parrottin ohjaama Yöpöllöt (Night Owls, 1930), jota tähdittävät Stan Laurel ja Oliver Hardy.

Vankilassa esitettäviin elokuvanäytöksiin tulee varata maksuton ennakkolippu.

Lipun ennakkoon varanneet pääsevät sisälle Vankilaan noin 10 minuuttia ennen näytöksen alkamista. Näytösten aikana Vankilaan ei päästetä muita asiakkaita. Näytöksen jälkeen elokuvalipulla voi jäädä kiertelemään Vankilaan seuraavan näytöksen alkuun saakka. Vankila suljetaan Taiteiden yönä klo 21.00.

Huom: Näytökseen mahtuu enintään 30 henkilöä kerrallaan. Maksuton ennakkolippu esitetään Vankilaan saavuttaessa. Vankila on avoinna vain elokuvalipun lunastaneille. Liput tulevat varattaviksi 15.8. klo 15.00.


YÖPÖLLÖT

Poliisipäällikkö moittii alaistaan laiskuudesta: erottaminen uhkaa, ellei tämä pian saa jotakin näkyvää aikaan. Konstaapeli ei halua potkuja, vaan keksii ovelan juonen. Hän yllättää Stan Laurelin ja Oliver Hardyn nukkumasta puistonpenkiltä ja värvää nämä avukseen. Näiden on murtauduttava poliisipäällikön kotiin ja oltava ryöstävinään arvoesineitä. Konstaapeli ilmestyisi paikalle sankarina. Pakon edessä Stan ja Ollie suostuvat. He menevät päällikön talolle, mutta murto ei ota onnistuakseen.

Tervetuloa viihtymään ja nauramaan ajattoman tilannekomiikan äärelle!