Tonttu ja olemassaolon arvoitus -seikkailukierros

Suljettu tänään
2.7.2020 11:30 — 2.8.2020 12:30

Museossa tapahtuu kummia! Tule mukaan selvittämään kummallisesti käyttäytyvän tontun arvoitus.

Lapsiperheiden toiminnallisella seikkailukierroksella selvitetään kummallisesti käyttäytyvän tontun arvoitus. Seikkailukierros sopii 3-10-vuotiaille lapsille. Mukaan mahtuu seitsemän lasta huoltajineen. Kierros sisältyy pääsylipun hintaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään osallistuvien lasten lukumäärä ja yhden mukana kulkevan aikuisen nimi ja sähköpostiosoite.
HUOM! Ilmoita vain osallistuvien lasten lukumäärä!

Mahdollisia jäljellä olevia vapaita paikkoja päivän kierrokselle voi tiedustella museon lippukioskilta museon avautuessa kyseisenä päivänä.

Tonttu ja olemassaolon arvoitus -kierros alkaa Iisalmen pappilan puutarhasta (ulkomuseon kartalla rakennus nro 35). Ilmoittautukaa saapuessanne rakennuksesta löytyvässä museokaupassa. Seikkailu alkakoon!