PERUTTU: Tuomaan markkinat Olavinlinnassa

Avoinna tänään 10—16
12.12.2020 11:00 — 12.12.2020 18:00

PERUTTU: Epidemiatilanteen kehittyessä eri puolilla maata kielteiseen suuntaan, ovat Tuomaan markkinoiden ja Tuomaan Markkinat Goes To Wanha Savonlinna -tapahtumakokonaisuuden pääjärjestäjät Suomen kansallismuseo/Olavinlinna ja Savonlinnan Seudun Kolomonen ry päättäneet Itä-Savon sairaanhoitopiiri Sosterin suosituksen mukaisesti peruuttaa kuluvan vuoden osalta Olavinlinnaan 12.12.2020 pidettäväksi suunnitellun Tuomaan markkinoiden ja Wanhan Savonlinnan alueelle suunnitellun Tuomaan Markkinat Goes To Wanha Savonlinna -tapahtumakokonaisuuden järjestämisen.

Näin tapahtumakokonaisuuden järjestäjät haluavat omalta osaltaan minimoida koronaviruksen leviämisen ja turvata niin tapahtumaan osallistujiksi tai myyjiksi aikoneiden kuin tapahtuman järjestäjien terveyden.

Kiitämme kaikkia tapahtumakokonaisuuden rakentamiseen antamastaan panoksesta todeten, että työ ei todellakaan valunut hukkaan.

Kun palaamme nykyisen koronaepidemian jälkeen normaalimpiin oloihin, on nyt tehtyjen Tuomaan markkinoiden ja Tuomaan Markkinat Goes To Wanha Savonlinna -tapahtumakokonaisuuden valmistelujen puitteissa luotu Olavinlinnan, Riihisaaren maakuntamuseon, Wanhan Savonlinnan toimijoiden, Savonlinnan kaupungin sekä Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n välille vahva yhteistyöverkosto, jonka puitteissa lähdetään heti alkuvuodesta 2021 suunnittelemaan mm. Savonlinnan Syystulet -tapahtumaa, Savonlinnan keskiaikamarkkinoita ja joulukuun 2021 Tuomaan markkinat ja Markkinat Goes To Wanha Savonlinna -tapahtumakokonaisuuta.

Savonlinna Illumination valaisee Olavinlinnan 3.-13.12.2020 alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Muistathan turvavälit ja maskin tullessasi ihailemaan valaistua linnaa.

Kuvagalleria vuoden 2018 ja 2019 Tuomaan markkinoista ja Savonlinna Illumination -valaisusta.