Vankilan Tuomaan markkinat

Suljettu tänään
14.12.2019 10:00 — 15.12.2019 16:00

Tuomaan markkinat ja juhlavalaisu laajenevat nyt myös Vankilaan. Myynnissä on Vanajan vankilan vankien valmistamia tuotteita, ja Vankilan jylhä ympäristö saa yllätyksellisen juhlavalaisun.

Vankilan lukitut ovet avataan jälleen Tuomaan markkinoiden ajaksi! Tuomaan markkinat täyttävät linnan ja Vankilan ympäristön markkinahumulla ja monenmoisella ohjelmalla. Sekä Hämeen linna että Vankila ovat avoinna lauantaina klo 10-21 ja sunnuntaina 10-18. Sisäänpääsy on maksuton. Vankilaan on luvassa ohjelmaa lapsiperheille, opastettuja kierroksia ja Vanajan vankilasta saapuu paikalle myyntipiste, jolla he myyvät vankien valmistamia tuotteita.


Ohjelma

Opastetut kierrokset. Vankilassa järjestetään opastettuja kierroksia rakennuksen ja vankitoiminnan historiaan lauantaina ja sunnuntaina klo 10, 12, 15 & 17. Ilmoittautuminen opastetulle kierrokselle Vankilan museokauppaan.

Ketjukoristetyöpaja, 11-17. Valmista oma perinteinen ketjukoriste joulukuusen koristeeksi kotiisi Vankilan ketjukoristetyöpajassa!

Tonttujahti. Etsi Vankilan kätköistä joulupukin vankilaan lähettämät ilkikuriset tontut. Samalla saat selville, mistä pahanteosta he ovat joutuneet joulupukin huonokäytöksisten tonttujen listalle. Materiaalit tonttujahtiin saat Vankilan museokaupasta.


Katso myös Hämeen linnan Tuomaan markkinoiden ohjelma täältä!