Kuva: Robert Sjöblom

Vintage-tapahtuma elokuussa

Avoinna tänään 11—18
5.8.2023 11:00 — 5.8.2023 16:00

Vintage-tapahtuma järjestetään jälleen Kansallismuseon pihapuistossa lauantaina 5. elokuuta klo 11–16. Tule myymään vaatekaappisi vintage-helmiä, teemaan sopivia sisustusesineitä sekä muita menneiden vuosikymmenten antiikkiaarteita, ja tee ainutlaatuisia löytöjä!

Tule kierrättämään vintage-aarteesi!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille vintage-intoilijoille. Museon pihalla aarteitaan myyvät sekä yksityishenkilöt että erikoisliikkeet. Tapahtuma on oivallinen tilaisuus tehdä harvinaisia löytöjä kätevästi yhdellä kertaa.

Ruokaa ja juomaa

Kansallismuseon museoravintola palvelee museon pohjakerroksessa tapahtumapäivänä klo 11–17. Ravintolan tarjoiluja voi nauttia myös sisäpihan terassilla.

Myyntipaikat

Maksullisen myyntipaikan (sisältää myyntipöydän ja parkkipaikan) varaus käynnistyy kesäkuussa. Seuraa Kansallismuseon kanavia pysyäksesi ajan tasalla.

Tapahtumassa on myös ilmaisia myyntipaikkoja, joita ei tarvitse varata etukäteen. Tuo mukanasi kuitenkin viltti tai muu sopiva myyntialusta. Otathan huomioon, että ilmainen myyntipaikka ei sisällä ajo-oikeutta Kansallismuseon pihalle tai pysäköintiä. Paviljonkien pystytys ei ole myöskään sallittu ilmaisalueella. Lähimpiä parkkipaikkoja ovat Q-Park Finlandia Eduskuntatalon ja Kansallismuseon välissä sekä Rautatieaseman viereisen Elielinaukion, Postitalon ja Kampin pysäköintilaitokset. Myyntipaikkaasi voit tulla valmistelemaan tapahtumapäivänä klo 9 alkaen.