2024 Vintage Tamminiemi 2000x1000px 2

Vintage -tapahtuma Tamminiemessä

Avoinna tänään 11—17
24.8.2024 11:00 — 24.8.2024 16:00

Vintage-tapahtuma järjestetään tänä vuonna presidenttikoti Tamminiemen pihapuistossa lauantaina 24. elokuuta klo 11–16. Samana päivänä vietetään myös siivouspäivää.

Tule kierrättämään vintage-aarteesi ja löytämään uusia aarteita!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille vintage-intoilijoille. Aarteitaan myyvät museon pihalla sekä yksityishenkilöt että erikoisliikkeet. Tapahtuma on oivallinen tilaisuus tehdä harvinaisia löytöjä kätevästi yhdellä kertaa.

Myyntipaikat

Voit varata maksullisen myyntipaikan tämän linkin kautta (varausjärjestelmä avautuu elokuun alussa). 4 x 4 m tontin varaushinta on 50 e sis. 24% ALV. Varaus sisältää oikeuden pystyttää paviljonki, ajo-oikeuden puistoon sekä mahdollisesti noston museon somessa. Huom. hinta ei sisällä tällä kertaa myyntipöytää eikä parkkipaikkaa (kts alla)

Tapahtumassa on myös ilmaisia myyntipaikkoja, joita ei tarvitse varata etukäteen. Tuo mukanasi viltti tai muu sopiva myyntialusta. Otathan huomioon, että ilmainen myyntipaikka ei sisällä ajo-oikeutta Kansallismuseon pihalle. Paviljonkien pystytys ei ole myöskään sallittu ilmaisalueella. Aurinkovarjot asianmukaisella jalalla ja muut vastaavat ratkaisut ovat sallittuja ilmaisalueella.

Parkki

Tamminiemen tontilta ei löydy valitettavasti parkkipaikkoja. Lähiympäristön katujen varrella ja kaupungin parkkipaikoilla on kuitenkin todennäköisesti tilaa tapahtuma-aamuna.

Ruoka ja juoma

Tamminiemen museokahvila Café Adjutant palvelee tapahtumapäivänä klo 11–17.

Tapahtumalla on säävaraus.