Vintage-tapahtuma

ALKAA:
9.6.2019 11:00
LOPPUU:
9.6.2019 16:00

Odotettu vintage-tapahtuma tulee jälleen Kansallismuseon pihalle!

Tule kierrättämään vintage-aarteesi!

Suurta suosiota kerännyt Vintage-tapahtuma järjestetään Kansallismuseon pihalla sunnuntaina 9. kesäkuuta klo 11-16. Tule myymään vaatekaappisi vintage-helmiä, teemaan sopivia sisustusesineitä sekä muita menneiden vuosikymmenten antiikkiaarteita ja tee ainutlaatuisia löytöjä!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille vintagesta kiinnostuneille. Vintage-aarteita myyvät museon pihalla niin yksityiset henkilöt kuin erikoisliikkeet. Tapahtuma on oivallinen tilaisuus tehdä harvinaisia löytöjä kätevästi yhdellä kertaa.

Tapahtuman ajaksi pihalle kurvaa myös ruokafillareita, kuten KahVelo ja Popsykkeli.

Lisäksi kirjoituskoneensa kanssa puutarhassa päivystää runoilija Vinski Valos, jolta voit tilata hetkessä laaditun henkilökohtaisen runon aiheesta kuin aiheesta.

Pihatapahtuma on ilmainen. Tervetuloa!

Myyntipaikat

Vintage-tapahtumassa on tarjolla ilmaisia myyntipaikkoja, joita ei tarvitse varata etukäteen. Riittää, että tuot mukanasi viltin tai jonkin muun sopivan myyntialustan. Voit tulla valmistelemaan myyntipaikkaasi tapahtumapäivänä klo 9 alkaen. Ilmainen paikka ei sisällä ajo-oikeutta Kansallismuseon pihaan. Lähimpiä parkkipaikkoja ovat Q-Park Finlandia Eduskuntatalon ja Kansallismuseon välissä sekä Rautatieaseman viereisen Elielinaukion, Postitalon ja Kampin pysäköintilaitokset.

Maksullisen myyntipaikan (sisältää myyntipöydän ja parkkipaikan) voit varata tästä.

Vintage-tapahtuma Facebookissa.