Vintage-tapahtuma

Avoinna tänään 11—18
17.8.2019 11:00 — 17.8.2019 16:30

Yleisön pyynnöstä: Kesän toinen Vintage-tapahtuma tulee elokuussa Kansallismuseon pihalle. Tule kierrättämään vintage-aarteesi!

Suursuosioon noussut Vintage-tapahtuma järjestetään Kansallismuseon Kesäpihalla lauantaina 17. elokuuta klo 11–16.30. Tule myymään vaatekaappisi vintage-helmiä, teemaan sopivia sisustusesineitä sekä muita menneiden vuosikymmenten antiikkiaarteita.

Vintage-aarteita myyvät museon pihalla niin yksityiset henkilöt kuin erikoisliikkeet. 

Lisäksi päivän ohjelmassa on vasarahuutokauppa yhteistyössä huutokauppa Helanderin kanssa. Muu päivän ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Museo on avoinna klo 11–18.

Pihatapahtuma on ilmainen. Tervetuloa!

#kansallismuseonkesäpiha

*

Myyntipaikat:

Vintage-tapahtumassa on tarjolla ilmaisia myyntipaikkoja, joita ei tarvitse varata etukäteen. Riittää, että tuot mukanasi viltin tai jonkin muun sopivan myyntialustan. Voit tulla valmistelemaan myyntipaikkaasi tapahtumapäivänä klo 9 alkaen. Ilmainen paikka ei kuitenkaan sisällä ajo-oikeutta Kansallismuseon pihaan. Lähimpiä parkkipaikkoja ovat Q-Park Finlandia Eduskuntatalon ja Kansallismuseon välissä sekä Rautatieaseman viereisen Elielinaukion, Postitalon ja Kampin pysäköintilaitokset.

Maksullisen myyntipaikan (sisältää myyntipöydän ja parkkipaikan) voit varata tästä: https://ssl.eventilla.com/vint...