Vintage-tapahtuma

ALKAA:
19.8.2018 11:00
LOPPUU:
19.8.2018 16:00

Suosittu vintage-tapahtuma järjestetään toistamiseen elokuussa!

Tule kierrättämään vintage-aarteeitasi!


Suurta suosiota kerännyt vintage-tapahtuma järjestetään jälleen 19.8.2018 Kansallismuseon pihalla. Tule myymään oman vaatekaapin vintagehelmiä, teemaan sopivia sisustusesineitä sekä muita menneiden vuosikymmenten antiikkiaarteita ja tee ainutlaatuisia löytöjä!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille vintagesta kiinnostuneille. Omia vaatekaapin helmiä ja sisustusesineitä myyvät museon pihalla niin yksityiset ihmiset kuin erikoisliikkeet. Tapahtuma on oivallinen tilaisuus tehdä harvinaisia löytöjä kätevästi yhdellä kertaa.


Maksulliset myyntipaikat ovat nyt täynnä.

Ilmaiset myyntipaikat

Vintage-tapahtumassa on tarjolla myös ilmaisia myyntipaikkoja. Riittää, että tuot mukanasi viltin tai jonkun muun sopivan myyntialustan. Ilmaista myyntipaikkaa ei tarvitse varata etukäteen. Ilmainen paikka ei kuitenkaan sisällä ajo-oikeutta Kansallismuseon pihaan. Lähimpiä parkkipaikkoja ovat Q-Park Finlandia Eduskuntatalon ja Kansallismuseon välissä sekä Rautatieaseman viereisen Elielinaukion, Postitalon ja Kampin pysäköintilaitokset.

Pihatapahtuma on ilmainen. Museon näyttelyihin on sisäänpääsymaksu.

Barbie-näyttelyyn on muotiteemaiset opastukset klo 12 ja klo 14. Aloitus museon auditoriossa, pohjakerros. Mukaan pääsee sisäänpääsymaksulla.


Tervetuloa!