Vogue Bannerinettiin

We Are Here Ball

Avoinna tänään 11—18
19.11.2021 18:30 — 19.11.2021 22:30

Kansallismuseon ainutlaatuisessa ympäristössä, keskihallin freskojen alla, juhlistetaan elämää, yhdenvertaisuutta ja nähdyksi tulemista. Ei seksismille, trans- tai homofobialle, ableismille tai syrjinnälle missään muodossa. Kyllä moninaisuudelle, luovuudelle, uusille kokemuksilla ja ennen kaikkea rakkaudelle!

We Are Here Ball järjestetään 19.11.2021 klo 18.30-22.30. Lipunmyynti on auennut 7.10. Jonotuslistalaiset saavat ohjeet lipun hankinnasta etukäteen.

Ballroom-kulttuuri on syntynyt 1970-luvulla New Yorkin afroamerikkalaisissa ja latinx LHBTIQ+ -yhteisöissä tarpeesta luoda turvallisia tiloja LHBTIQ+ -yhteisöjen jäsenille – ja sama tarkoitus on säilynyt tähän päivään saakka. Pyydämme jokaista osallistujaa kunnioittamaan Ballroom-kulttuuria ja sen juuria sekä huolehtimaan, että kaikilla on tilaa tulla nähdyksi. Jos haluat kävellä tuomareiden edessä, tutustuthan etukäteen siihen, mitä se tarkoittaa. Jos tarvitset lisätietoja tai apua etukäteen, kysythän. Autamme mielellämme.

Tervetuloa juhlistamaan elämää – rakkautta ja vapautta!

Ikäraja K-18
Liput ennakkoon 14 €
https://ssl.eventilla.com/wearehereball/FI

Ilmoittaudu osallistumaan Balliin lavalla
Liput ennakkoon 10 €
https://ssl.eventilla.com/wear...

**

Illan aikataulu
18.30 Ovet
19.00 Vogue ball alkaa
22.30 Tapahtuma päättyy

Tuomarit
Amanda 007
Kelet, Lola ja Ofimja Gucci
Venla Ninja

MC: Sparkles
DJ: DJ Esgrove (The House of Ninja)
Valokuvaaja: Roza Ninja

Sisäänkäynti tapahtumaan: Kansallismuseon pääportaat

Esiintyjien sisäänkäynti: pääportaiden vierestä, katutasolta Mannerheimintieltä, ovesta A2.

**

Turvallisempi osallistuminen:

Pidä väliä, niin välität! Tapahtumaan myydään vain rajallinen määrä lippuja, jotta turvavälien säilyttäminen on mahdollista. Tilassa on mahdollisuus käsienpesuun ja käsidesiä saatavilla, huolehdithan käsihygieniastasi. Mikäli sinulla on mitään oireita, ethän saavu tapahtumaan.

Saavutettavuus:

Tapahtumatilaan on esteetön kulku. Tiloissa on sekä sukupuolitettuja että sukupuolittamattomia wc-tiloja. Sukupuolineutraali wc löytyy sisääntulokerroksesta.

Tapahtumaan on saatavilla myös pay what you can -lippuja, jotta osallistuminen olisi mahdollisimman saavutettavaa.

**

We Are Here Ball -kategoriat

RUNWAY OTA
European / All American
Kaksi palkintoa

European:
Inspiroidu Electran tyylistä! Electran (näyttelijänä Dominique Jackson) roolihahmo Pose -tv-sarjasta, on hämmästyttänyt meidät upeilla asukokonaisuuksillaan. Näytäthän meille oman versiosi!

All American:
Pose -tv-sarjassa Damon (näyttelijänä Ryan Jamaal Swain) ja Ricky (näyttelijänä Dyllon Burnside) rokkaavat 80-luvun tyylejä. Inspiroidu heidän asuistaan ja pukeudu ”I wanna dance with somebody” -biisin tahdissa!

OLD WAY OTA
Pukeudu pukuun. Marlene Dietrich ja Stormé DeLarverie hämmästyttivät meidät upeudellaan puvuissa. Heistä inspiroituen näytä meille oma versiosi.

DRAG OTA
Tens’ejä (10’s) varten:Valitse oma musiikkisi ja siihen sopiva ulkoasu. Luo tarina lipsyncillä, jonka me tulemme muistamaan!

Battleja varten: Valmistaudu pieneen ulkoasun muutokseen joka battlessa. Muutos voi olla silmälasit, hattu tai jotain paljon yllättävämpää… Ällistytä meidät! Tässä osiossa ei ole enää lipsyncciä, vaan ulkoasu määrittelee voittajan!

Lähetäthän hyvälaatuisen ja kunnolla miksatun version musiikistasi (maksimipituus 1 minuutti 30 sekuntia) ennen ma 15.11.2020 klo 16:00 Virpille: virpi(at)experiencingevents.com.

BIZARRE OTA
Marsha P. Johnson on muuttanut maailmaa aktivismillaan. Hänellä on ollut suuri rooli LGBTIQ+ -liikkeessä, mm. Stonewallin protesteissa. Hänen perintönsä elää edelleen eri organisaatioissa, kuten Marsha P. Johnson Instituutissa, jonka tehtävänä on ”suojella ja puolustaa mustien transhenkilöiden ihmisoikeuksia”. Nyt juhlimme Marsha P. Johnsonin elämää hänen kuuluisan kukkaseppeleensä myötä kategoriassa Bizarre. Tee oma versiosi kukkaseppeleestä ja esittele se meille erityisellä tavallasi.

NEW WAY OTA
Billy Porter on muoti-ikoni, jonka näyttävät asut muistetaan. Tutustu hänen tyyliinsä ja näytä meille oma versiosi.

FASHION KILLAH OTA
Valitse suosikki-queer-ikonisi. Voit valita suunnittelijan tai kuuluisan muotiin liittyvän henkilön. Tuo meille kuva asusta, jonka tuot oikeasti nähtäväksemme museon kaarien alle!

FACE
FQ Face
BQ Pretty Boy Face
Non-Binary Face

Kolme palkintoa
Kategorian teemana on ”ole ylpeä itsestäsi”. Näytä meille, kuka olet, Priden henkeen!

BEST DRESSED FROM AUDIENCE OTA
Ole oma itsesi omassa asussasi.

VOGUE FEMME
BQ
FQ
OTA

Kolme palkintoa
Pukeudu lateksiin, feikkinahkaan tai pvc:hen. Inspiroidu esimerkiksi gay-ikoni Tom of Finlandin teoksista tai vaikkapa Madonnan legendaarisesta "Human Nature" -musiikkivideosta. Loista meille!

BODY
Female Figure
Male Figure
Luscious body

Kolme palkintoa
Juhlikaamme Pride -lippuja! Valloita lava jonkin pride-lipun väreillä.

**

Tuotanto: Kansallismuseo ja Virpi Kurkihovi / Experiencing Oy
Tapahtuman nimi: Kelet Gucci.
Konsultaatio tapahtumaa ja kategorioita varten: House of Gucci, Amanda 007 ja Caroline Suinner.

Tuotannon kehityksen on mahdollistanut Business Finland Experiencing Oy:lle.

**

Pidätämme oikeuden muutoksiin.