Kuva: Kansallismuseo / Moomin Characters™

Inledning till utsällningen Mod, kärlek, frihet!

Stängt idag
16.8.2020 12:00 — 28.2.2021 13:30

Förutom att Mumintrollen är tecknade figurer älskade av barn är de också en filosofisk synvinkel på mänskligheten. Mumintrollens värld erbjuder mycket att tänka på för vuxna angående mod, kärlek och frihet.

Introduktion till utställningen hålls i museets Auditorium på söndagar kl. 12 och kl. 13 och tillställningarna är öppna för alla. Introduktionen hålls på finska varje söndag kl. 13 och udda veckor på svenska kl. 12 och jämna veckor på engelska kl. 12. Introduktionens längd 20 min.