Untitled Dsc6106 Neito 27 Of 28

Opastukset

Opastuksella kuulet presidenttien kodin vaiherikkaasta historiasta ja erityisesti Urho ja Sylvi Kekkosen ajasta Tamminiemessä.


Järjestämme avoimia yleisöopastuksia viikonloppuisin ja huhtikuun alusta lähtien keskiviikosta sunnuntaihin. Voit myös varata oman opastuksen. Yhden opastettavan ryhmän enimmäiskoko on 20 henkilöä.

Avoimet yleisöopastukset

Järjestämme museolipun hintaan sisältyviä avoimia yleisöopastuksia keskiviikosta sunnuntaihin klo 11, 12, 14 ja 16. Talvikaudella loka-maaliskuussa opastukset lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12, 14 ja 16.

Englanninkielinen opastus joka lauantai klo 13.
Ruotsinkielinen opastus joka sunnuntai klo 15.

Emme ota vastaan ennakkovarauksia yleisöopastuksille. Opastukselle mahtuu 20 henkilöä. Ryhmät voivat tilata yksityisen opastuksen, sillä emme ota ryhmiä yleisöopastuksille.

Tamminiemeen on mahdollista tutustua myös itsenäisesti opastusten ulkopuolella. Asiantuntevat oppaamme päivystävät näyttelytiloissamme ja vastaavat mielellään kysymyksiin.

Tilattavat yksityisopastukset

Valitse mieleinen opastus alla olevasta valikoimasta. Opastuksen voi tilata suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi. Vain yksi opastuskieli/opastus. Ryhmäkoko on 20 henkilöä. Yli 20 henkilön ryhmille tulee varata useampi opastus.

Varaukset: tamminiemi@kansallismuseo.fi

Tamminiemi-esittely, 15 min
Oletko tulossa omatoimiselle vierailulle tai kokoukseen Tamminiemeen? Tilaa lyhyt esittely talosta vierailusi alkuun.

Tamminiemi-opastus, 45-60 min

Tamminiemi-opastus on peruskierros Tamminiemen museoon. Opastuksella tutustutaan Tamminiemen historiaan huvilana, kolmen presidentin kotina ja presidentti Kekkosen aikaan Tamminiemessä. Kesäkaudella opastuksella vieraillaan myös ikonisessa Kekkosen saunassa.

Design-kierros, 45-60 min
Tamminiemi on täynnä suomalaista huippumuotoilua. Kierroksella tutustutaan Tamminiemen historiaan sekä Urho ja Sylvi Kekkosen omistamiin design-esineisiin.

Tilattavien opastusten hinnat
Opastus, 45-60 min, 65 € + pääsyliput
Esittely, 15-20 min, 35 € + pääsyliput
Koululaisopastus, 30-45 min, 35 €. Hinta sisältää pääsyliput.
Opastus aukioloajan ulkopuolella alkaen 105 € + pääsyliput

Kouluryhmien omatoiminen vierailu museoon on maksuton koko ryhmälle. Museossa voi vierailla ryhmän kanssa omatoimisesti kun museo on avoinna. Opettaja on vastuussa ryhmästä museovierailulla. Ilmoita vierailusta etukäteen: tamminiemi@kansallismuseo.fi