0 koruosat 3 vaaka NS

Inspiroidu merimuodista -korukurssi

Avoinna tänään 10—17
28.4.2024 11:00 — 28.4.2024 16:00

Heittäydy luovaksi ja suunnittele omanlaisesi korut! Korukurssin aluksi vieraillaan Suomen merimuseon näyttelyssä Oceanista – muoti ja meri, joka näyttää, kuinka huippumuoti on lainannut merenkulkijoiden tyyliä ja kulttuuria vuosikymmenten ajan. Sen jälkeen siirrytään työpajaan, jossa suunnitellaan ja tehdään itse korva- tai kaulakoruja.

Korukurssit järjestetään 28.4.2024 joko klo 11–13 tai 14–16 Merikeskus Vellamossa Kotkassa.

Kurssin ohjaajana toimii Littlebit Design -koruyrittäjä Anniki Jensen-Munk avustajansa kanssa. Pajassa hyödynnetään materiaaleja, joita Kuusankosken Taideruukilla toimiva Littlebit Design käyttää omassa tuotannossaan. Työpajassa on myös Littlebit Designin korujen myyntipiste.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa koruntekotaitoa, sillä ohjaajat neuvovat ja auttavat sinua. Huomioithan, että kurssi on suunnattu aikuisille ja alle yläkouluikäisten osallistumisesta pajaan on sovittava etukäteen.

Kurssin osallistumismaksu on 20 euroa/henkilö, ja se sisältää puolen tunnin opastuksen Oceanista – muoti ja meri -näyttelyssä sekä ohjauksen työpajassa. Korunosat veloitetaan paikan päällä menekin mukaan. Jos kokoat useamman kuin yhden mallin, saat alennusta seuraavista koruista (hinnasto on ilmoittautumissivulla). Työpajassa ehtii tehdä 1–3 korvakoruparia.

Ilmoittauduthan 24.4.2024 klo 16 mennessä. Huom! Valitse vain toinen kurssiaika. Ilmoittautuminen on sitova, emme palauta käyttämättä jääneitä osallistumismaksuja kurssin toteutuessa.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja saat sähköpostilla tai puh. 0295 33 6486. Tervetuloa inspiroitumaan!