2000 Louhisaari 028

Pieni orjatar - oopperaa linnan puistossa

Avoinna tänään 10—17
15.6.2024 16:00 — 15.6.2024 16:45

Tervetuloa nauttimaan oopperasta Louhisaaren puistoon! Bernhard Henrik Crusellin Pieni orjatar vuodelta 1824 on paitsi musiikin merkkipaalu myös viihdyttävä oopperateos. Ensimmäinen suomalaisen säveltämä ooppera perustuu Tuhannen ja yhden yön satuun Ali Babasta ja 40 rosvosta, mutta sen päähenkilö on nuori Zetulbé-orja, joka taistelee tiensä kohti vapautta.

Varhaista romantiikkaa henkivä laulunäytelmä on 80-minuuttinen matka arabialaisiin maisemiin, jossa Crusellin musiikin ranskalaiset vaikutteet loistavat parhaimmillaan.

Esityksen tuotannosta vastaavat Ooppera Box ja Naantalin Musiikkijuhlat yhteistyössä Suomen kansallismuseon / Louhisaaren sekä Maskun kunnan kanssa.

Louhisaaren kartanon puistossa sijaitseva katsomoalue avataan noin tuntia ennen konsertin alkua. Konserttilipulla on mahdollista vierailla Louhisaaren museossa joko ennen tai jälkeen konsertin. Museo on avoinna konserttivieraille poikkeuksellisesti klo 18 asti. Parkkipaikkojen määrä alueella on rajallinen, joten suosittelemme varaamaan lipun, joka sisältää linja-autokuljetuksen joko Turusta tai Naantalista. Huomioithan, että konsertti järjestetään ulkona, joten varaudu säänmukaisella pukeutumisella. Sateenvarjojen käyttäminen konsertin aikana ei ole mahdollista. Säävaraus: erittäin huonolla säällä esitys siirretään sisätiloihin Naantalin kirkkoon, joten ilmoitathan lipunoston yhteydessä yhteystietosi, johon voimme tarvittaessa ilmoittaa mahdollisista muutoksista, ja seuraathan Musiikkijuhlien viestintäkanavia.

Osta lippusi verkosta