Louhisaaren kummituskierrokset

Avoinna tänään 10—17
1.10.2022 18:00 — 5.11.2022 21:00

Huippusuosittuja fiktiivisiä kummituskierroksia järjestetään seuraavan kerran loka-marraskuussa 2022.

Louhisaaren kartanon kummituskierroksella kuulet tarinoita kuolleista. Kartanoa ovat asuttaneet muun muassa mahtavat Flemingit ja Mannerheimit, ja siellä on tapahtunut vaikka mitä. Voi olla, että näet ja kuulet kummia. Ehkä tunnet kosketuksen...

Kartanon historiaan kuuluu muun muassa kertomus tapetusta Annasta, Herman Fleming nuoremman kauniista vaimosta. Kartanon pirunkammarissa – huoneessa, jonka seinää koristaa pirunkuva - kuuluu ääniä. Kartanossa on myös kellari, jonne herkkien ei kannata mennä ... Iltaisin pidettävillä osin dramatisoidulla kummituskierroksella kuulet tarinoita, joita ei päivällä kerrota.

Lipunmyynti kummituskierroksille avautuu keväällä 2022.

Seuraa myös Louhisaaren kanavia Facebookissa ja Instagramissa.


Turvallisuustoimet koronavirusepidemian johdosta

Louhisaaren kartanon kummituskierrokselle otetaan maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan. Linnan huoneissa kierretään rauhalliseen tahtiin ja turvavälit otetaan huomioon. Poikkeustilanteesta johtuen kummituskierros toteutaan kun osallistujia on vähintään 10 henkilöä/kierros.

Poikkeusolot vaativat yhteispeliä sekä henkilökunnalta että kierrokselle osallistuvista. Kaikki muutokset ja uudet määräykset, jotka mahdollisesti vaikuttavat kummituskierrosten toteutumiseen, otetaan huomioon ja niistä tiedotetaan tällä sivulla, Facebookissa sekä suoraan lipun ostaneisiin asiakkaisiin. Otathan huomioon, että et tule kierrokselle mikäli tunnet olosi sairaaksi tai lähipiirissäsi on koronaan sairastuneita henkilöitä oman ja muiden turvallisuuden takaamiseksi.