IMG 2637

Langinkosken perhopäivä

Avoinna tänään 11—18
3.8.2024 11:00 — 3.8.2024 15:00

Tervetuloa kaikille avoimeen perhopäivään Langinkoskelle lauantaina 3.8. klo 11–15. Tapahtumassa pääset tutustumaan perhonsidontaan sekä perhokalastukseen Kotkan Perhokalastajat ry:n johdolla.

Kotkan Perhokalastajat ry esittelee perhonsidontaa sekä opastaa perhokalastuksen saloihin. Miten perho oikein syntyy ja mitä perhoja kannattaa Langinkoskella käyttää? Kotkan Perhokalastajat ry:n taitavat ja kilpailuissakin ansioituneet jäsenet havainnollistavat perhonsidontatekniikoita näytössidonnassa. Perhokalastus on ainoa Langinkoskella sallittu kalastustapa, ja nyt pääsee kokeilemaan, pysyykö vapa kädessä! Ohjatulla kalastuspisteellä pääsee testailemaan perhovapaa ihan kädestä pitäen tai esittelemään parhaat niksinsä. Ohjaamassa ja jututtamassa Kotkan Perhokalastajat ry:n kokeneet ja Langinkosken kuin omat taskunsa tuntevat jäsenet.

Ohjelmaa
- Yleisöopastukset klo 12, 14 ja 16
- Kasvomaalausta säävarauksella klo 11–14
- Etsi museoesineitä keisarillisesta kalastusmajasta
- Tutustu perhonsidontaan
- Syvenny perhokalastuksen saloihin

Kahvila Dagmar palvelee tapahtuman ajan.

Langinkosken keisarillisen kalastusmajan museoon pääsee tapahtumapäivänä tutustumaan normaalisti. Pääsylippu aikuisille maksaa 10 euroa, opiskelijoille ja eläkeläisille 7 euroa ja alle 18-vuotiaille vapaa pääsy. Meillä käy Museokortti.

Lapset liikkuvat alueella oman aikuisen vastuulla.

Tervetuloa!


Tapahtuman järjestävät Kotkan Perhokalastajat ry ja Suomen kansallismuseo / Langinkosken keisarillinen kalastusmaja.