Museoravintola Hämeen linna

Hämeen linnassa Kruununleipomossa toimii talviaikaan tilausravintola ja kesäaikaan myös yleisökahvila.

Kesäkaudella linnavieraita palvelee leivintuvan Museokahvila, jossa tarjolla lohikeittolounasta, virvokkeita ja pientä purtavaa.

Avoinna 2020

1.6. – 15.8 klo 11-17
Lohikeittolounas klo 11-15

Huomioimme viranomaisten antamat ohjeet ja kiinnitämme erityistä huomiota hygieniatasoon.

Kahvilatuotteet ja keittolounas ojennetaan asiakkaalle.

Huolehdimme, ettei tiloihin muodostu ruuhkaa. Pöydät on sijoitettu Leivintupaan mahdollisimman väljästi. Maisematerassilla on lisää asiakaspaikkoja.

Tarjoilutilaukset

Hämeen linnan museoravintolasta voit kätevästi tilata tarjoilut linnassa järjestettäviin yksityistilaisuuksiin. Tilausravintolamme toteuttaa juhlia moniin tarpeisiin. Meillä onnistuu niin pienemmät perhejuhlat kuin isommat yritystilaisuudetkin. Lue lisää juhla- ja kokouspalveluista.

Linnan viihtyisät tilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet juhlaville illallisille kymmenestä hengestä ylöspäin aina 300 hengen cocktailtilaisuuksiin saakka. Yhdistä tilaisuuteesi esimerkiksi Pimeä Kierros- linnassa tai vauhdikas Pako linnasta- tiimipeli. Keittiömme ruokafilosofiaan kuuluvat pientuottajien suosiminen, ekologiset ja laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo. Kunnioitamme paikallisuutta ja Rikkauksien Häme- teemaa tarjoilujemme suunnittelussa.

Tarjoiluja voi tilata enintään 50 hengen tilaisuuksiin. Tarjoilujen tilaukset ja lisätiedot: Kanresta Oy, linnanravintolat@kanresta.fi tai puh. 046 606 0879 (arkisin klo 9-15)