Museovierailu Olavinlinnassa

Olavinlinnan tavoitteena on tarjota sekä normaalioloissa että poikkeavissa tilanteissa turvallinen tila niin museokävijöille kuin henkilökunnalle. Nyt voit myös ostaa lipun ennakkoon verkosta!


Osta ennakkolippuLiput ja aukioloajat


Suosittelemme korttimaksua. Lipunmyynti loppuu 45 minuuttia ennen linnan sulkemisaikaa. Myös sisäänkäynti suljetaan 45 minuuttia ennen linnan sulkemisaikaa.


Opastukset


Olavinlinnassa järjestetään yleisöopastuksia päivittäin. Opastukset järjestetään päälinnan alakerran sisätiloissa, sekä puolustuskäytävillä ulkotiloissa. Torneihin on pääsy vain opastuksen aikana, oppaan johdolla.


Tapahtumat


Talvikaudella Olavinlinnassa järjestetään tapahtumia. Tarkista tarkemmat tiedot tapahtumista aina verkkosivultamme. Museokauppa on avoinna kohteen ollessa auki. Museoravintola on avoinna tilauksesta ja isompien tapahtumien yhteydessä talvikaudella. Kesäkaudella museoravintola palvelee päivittäin.


Kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet


Olavinlinnassa on mahdollista järjestää kokouksia, juhlia ja muita tilaisuuksia. Tilaisuuksien varauksista vastaa Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelu.

Päivitetty 13.9.2022