Museoravintola Hämeen linna

Hämeen linnassa Kruununleipomossa toimii ympäri vuoden tilausravintola ja kesäaikaan myös yleisökahvila. Kesäkahvila Kruununleipomo on avoinna 7.6.-15.8.2024 avoinna joka päivä klo 10.30-16.30 (suljettu juhannusaattona pe 21.6.2024). Kruununleipomon kesälounas noutopöydästä on katettu 25.6.-31.7.2024 sunnuntaista perjantaihin klo 11.30-15.00.

Lue lisää Kesäkahvila Kruununleipomosta.


Tarjoilutilaukset

Hämeen linnan museoravintolasta voit kätevästi tilata tarjoilut linnassa järjestettäviin yksityistilaisuuksiin. Tilausravintolamme toteuttaa juhlia moniin tarpeisiin. Meillä onnistuu niin pienemmät perhejuhlat kuin isommat yritystilaisuudetkin. Lue lisää juhla- ja kokouspalveluista.

Linnan viihtyisät tilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet juhlaville illallisille kymmenestä hengestä ylöspäin aina 300 hengen cocktailtilaisuuksiin saakka. Yhdistä tilaisuuteesi esimerkiksi Pimeä Kierros- linnassa tai vauhdikas Pako linnasta- tiimipeli. Keittiömme ruokafilosofiaan kuuluvat pientuottajien suosiminen, ekologiset ja laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo. Kunnioitamme paikallisuutta ja Rikkauksien Häme -teemaa tarjoilujemme suunnittelussa.

Tarjoilujen tilaukset ja lisätiedot: Kanresta Oy, linnanravintolat@kanresta.fi. Tilaukset tehtävä vähintään 14 vrk aikaisemmin.

Tutustu myös Kanrestan sivuihin Hämeen linnan museoravintolasta.