Verkkokaupan sopimus- ja toimitusehdot

Tästä verkkokauppaan.

Suomen kansallismuseon kohteen Olavinlinnan (jäljempänä ”Suomen kansallismuseo”), joka toimii osana Museovirastoa, verkkokaupan (”Verkkokauppa”) sopimus- ja toimitusehtoja sovelletaan kaikkiin asiakkaan (”Asiakas”) suorittamiin toimiin Suomen kansallismuseon verkkokaupassa, riippumatta siitä, millä päätelaitteella Asiakas käyttää palvelua. Asiakas saa käyttää Verkkokauppaa ainoastaan kulloinkin voimassa olevien ehtojen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Sopimusehdot muodostavat sopimuksen Asiakkaan ja Suomen kansallismuseon välillä, ja määrittelevät Asiakkaan ja Suomen kansallismuseon verkkokauppaa koskevat oikeudet ja velvollisuudet.

Tehdessään ostoja Verkkokaupassa Asiakas vakuuttaa tutustuneensa kulloinkin voimassa oleviin sopimus- ja toimitusehtoihin ja sitoutuu noudattamaan niitä.


Ennakkolipun ostaminen ja voimassaolo

Ennakkoliput Olavinlinnaan

Ennakkolipun voi ostaa vain Suomen kansallismuseon verkkosivuilta www.kansallismuseo.fi/fi/olavinlinna. Suomen kansallismuseo ei toistaiseksi myy minkään muun palvelun kautta Olavinlinnan sisäänpääsyyn oikeuttavia ennakkolippuja.

Olavinlinnan sisäänpääsyyn oikeuttavan ennakkolipun voi ostaa valitsemalleen päivälle linnan aukioloaikojen ja lippujen varaustilanteen puitteissa. Ennakkolipun voimassaolopäivää ei voi siirtää oston jälkeen.

Asiakas voi ostaa yhdellä ostokerralla enintään 9 ennakkolippua.

Huomaa, että paikanpäältä Olavinlinnasta Asiakas voi ostaa vain samana päivänä kohteen sisäänpääsyyn oikeuttavia lippuja.


Lipun tarkistaminen

Olavinlinnan sisäänpääsyyn oikeuttavat ennakkoliput

Asiakkaan tulee saapuessaan esittää sisäänpääsyyn oikeuttavan ennakkolippunsa Olavinlinnan kassalla.

Lipun voi näyttää älylaitteelta tai tulosteelta. Lippua ei voi lunastaa nimeä vastaan.

Oikeus alennushintaiseen lippuun on todistettava kassalla.


Oikeudet

Olavinlinnan sisäänpääsyyn oikeuttavat ennakkoliput

Ennakkolippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn valittuna päivänä.

Ennakkolippu tulee esittää kassalla viimeistään kaksi (2) tuntia ennen Olavinlinnan sulkemisaikaa.

Jos Asiakas ei Suomen kansallismuseosta/Olavinlinnasta johtuvista syistä pysty käyttämään lippuaan, lippu/liput hyvitetään lipun ostaneelle Asiakkaalle tai siirretään toiselle päivälle.

Ennakkolippu on haltijakohtainen. Ennakkolipun oikeudet ulottuvat vain haltijaan.


Lipun maksaminen

Ennakkolippujen maksaminen tapahtuu Verkkokaupassa. Maksupalvelun tarjoajana on Suomi.fi-maksut -palvelu. Verkkokaupassamme maksuvälineeksi käyvät tavallisimmat luottokortit (kuten Visa, Eurocard, MasterCard, AMEX), verkkopankki sekä mobiilimaksut Siirto. ja MobilePay .


Rekisteröityminen

Lipun ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä.


Lipun toimitus

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan PDF-muodossa Asiakkaan sähköpostiin maksamisen jälkeen. Lippuja ei toimiteta postitse. Mikäli lipun saapumisessa vaikuttaa olevan viivettä, Asiakkaan tulee tarkistaa sähköpostin roskapostikansio.


Vaihto- ja palautusehdot

Olavinlinnan sisäänpääsyyn oikeuttavat ennakkoliput

Ostettuja lippuja ei lähtökohtaisesti hyvitetä, eikä niitä voi vaihtaa tai palauttaa.

Poikkeuksena edellä mainittuun on tilanne, jossa lipunhaltija saapumisestaan viimeistään 2 tuntia ennen Olavinlinnan sulkemisaikaa huolimatta ei pääse sisään linnaan. Tässä tapauksessa Suomen kansallismuseo hyvittää tai siirtää lipun/liput toiselle päivälle.


Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteessa Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joko sähköpostitse tickets.olavinlinna@kansallismuseo.fi tai soittamalla numeroon + 358 295 33 6942. Asiakaspalvelu on avoinna Olavinlinnan auki ollessa ti-pe klo 10–12.


Kolmannet osapuolet Verkkokaupassa

Suomen kansallismuseon verkkosivustolta on linkki verkkokauppaan, joka on kolmannen osapuolen omistama ja ylläpitämä sivu. Suomen kansallismuseo ei vastaa kolmansien osapuolien tuottamien sivujen toiminnasta, sisällöstä tai muista ominaisuuksista. Sivulla saattaa olla omat käyttöehtonsa, asiakasrekisterinsä, eikä Suomen kansallismuseolla ole mahdollisuutta vaikuttaa sivun sisältöön, jonka tekijä tai julkaisuja on joku muu kuin Suomen kansallismuseo.


Immateriaalioikeudet

Verkkokaupan koko sisältö, esimerkiksi kuvat, logot, tuotetiedot ja tekstit, ovat Suomen kansallismuseon ja/tai kolmannen osapuolen omistamilla tekijänoikeuksilla ja muilla aineettomilla oikeuksilla suojattua omaisuutta. Verkkokaupan sisällön kaikki immateriaalioikeudet kuuluvat Suomen kansallismuseolle ja/tai kolmannelle osapuolelle.


Muut ehdot

Suomen kansallismuseo ei takaa Verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa eikä vastaa sen saatavuudesta. Suomen kansallismuseo pidättää oikeuden ottaa palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä, esimerkiksi Verkkokaupan päivitysten vuoksi. Mikäli pakottavasta lainsäädännöstä ei muuta johdu, Suomen kansallismuseo ei vastaa mistään Verkkokaupan käytöstä, sen estyneestä käytöstä tai muusta näihin liittyvästä syystä aiheutuvasta vahingosta.

Suomen kansallismuseo pidättää oikeuden muuttaa verkkokaupan sopimus- ja toimitusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Myös Verkkokaupassa tarjottavat palvelut, ulkoasu, sisältö, saatavuus, ominaisuudet voivat muuttua.

Palvelun kaikkiin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.


Palveluntarjoaja

Museovirasto
Y-tunnus: 0292559-2
PL 913, 00101 Helsinki

tickets.olavinlinna@kansallismuseo.fi