Kansallismuseon kokous- ja juhlatilat

Kansallismuseon kokous- ja juhlatilat sulkeutuvat 30.09.2023 remontin vuoksi. Museon laajentuneet tilat avataan kokonaisuudessaan yleisölle keväällä 2027. 

Aivan Helsingin sydämessä! Historiallinen rakennus kätkee sisäänsä Gallen-Kallelan freskoin koristellun Keskihallin, Ateljeen, Auditorion sekä pienempiä kokoustiloja.

Gallen-Kallelan freskoin koristeltu Keskihalli hurmaa cocktail-tilaisuuksissa ja illallisilla. Luonnonvaloa tulviva Ateljee sopii niin juhliin kuin kokouksiin. Kokoukset ja konferenssit järjestyvät 50-220-paikkaisessa, uudella av-tekniikalla varustettussa, Auditoriossa. Kansallismuseossa on myös pienempiä kokoustiloja.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat lisätietoa tiloistamme ja kutsuja asiakastilaisuuksiimme.

Vieraile näyttelyissä

Suosittelemme lämpimästi asiakkaidemme suosikkia – opastettua kierrosta museoon! Tutustu opastuksiin ja tee varaus täältä. Sisäänpääsyliput kuuluvat aina tilavuokran hintaan, joten kokous- ja juhlapalveluiden asiakkaamme voivat aina tutustua Kansallismuseon näyttelyihin myös omin päin.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät arkisin klo 9-15, p. 0295 33 6905, kokouspalvelut@kansallismuseo.fi

Tarjouspyyntöön tarvittavat tiedot:

  • paikka/kohde (ja toivomanne kokoustila)
  • ajankohta (päivä, kellonaika, tilaisuuden kesto)
  • osallistujamäärä
  • mahdolliset erityistoiveet (tekniikka, tarjoilut)
  • asiakkaan yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntösi lomakkeella

Kokous- ja juhlatarjoilut

Kansallismuseon museoravintola auttaa suunnittelemaan tilaisuuteenne sopivat tarjoilut. Tutustu myös Kansallismuseon ikiomaan nimikkomenuun, joka on saanut inpiraationsa suomalaisesta kansanperinteestä.

Tilavaraukset ja tiedustelut: kokouspalvelut@kansallismuseo.fi
Tarjoilut: museoravintolat@kanresta.fi