Seurasaaren ulkomuseo kesakuva

Hae myyjäksi Seurasaaren markkinoille

Etsimme joukkoomme persoonallisia käsityöläisiä, taiteilijoita ja pienyrittäjiä, jotka haluavat tuoda oman twistinsä moderneille maalaismarkkinoille.

Kaikkien aikojen ensimmäiset Seurasaaren markkinat järjestetään lauantaina 20.7.2024 klo 11–17 Antin aukiolla. Moderneilla, maalaishenkisillä markkinoilla käsityöläiset ja pientuottajat myyvät tuotteitaan ja kävijät pääsevät nauttimaan hevosajeluista ja opastuksista pelimannimusiikin tahdittaessa tapahtumaa.

Nyt etsimme tapahtumaan myyjiä:

  • Käsityöläisiä: Olipa kyseessä sitten kudonta, keramiikka, korunteko tai puutyö, etsimme ihmisiä, joilla on taito luoda jotain ainutlaatuista käsillään.
  • Taiteilijoita: Maalareita, piirtäjiä, runoilijoita - jos taiteesi saa sydämesi sykkimään, haluamme nähdä sen Seurasaaren markkinoilla!
  • Pienyrittäjiä: Jos olet yrittäjä, joka valmistaa omia tuotteitaan tai tarjoaa ainutlaatuisia palveluita, tässä on tilaisuutesi.

Jos tunnistit itsesi yllä kuvatusta, lähetä meille lyhyt esittelysi sekä muutamia kuvia tai linkki tuotteisiisi viimeistään 30.6. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikat heti sopivien myyjien löydyttyä. Ilmoittaudu mukaan.

Myyntipaikat ovat maksullisia, 50 €/kpl (sis. 24 % alv). Yhdelle myyjälle on varattavissa korkeintaan kolme myyntipaikkaa. Myyntipaikkoja ei saa myydä tai välittää edelleen toisille myyjille.

Nähdään Seurasaaressa!