Mysteeripeli

Seikkailupeli Muuriin kätketyt salaisuudet

Avoinna tänään 10—16
30.3.2024 11:00 — 30.3.2024 18:00

Tule mukaan seikkailuun! Muuriin kätketyt salaisuudet on peli, jossa ryhmien tehtävä on etsiä Olavinlinnasta vihjeiden avulla mystisen kartan kaikki palat ja niiden avulla ratkaista arvoitus. Mukana pelissä on historiallisia hahmoja eri aikakausilta tarjoamassa apua seikkailijoille.

Linnan muurista, kivien välissä olevasta raosta on löytynyt pala karttaa vuosisatojen takaa. Missä ovat kartan loput palat ja minne ne sinut vievät?

Muuriin kätketyt salaisuudet on peli, jossa ryhmän tehtävänä on etsiä vihjeiden avulla kartan kaikki palat ja niiden avulla ratkaista arvoitus, joka paloihin liittyy. Salaisuuksien ratkaisemisen ohella tutustut samalla Olavinlinnan pitkään historiaan.

Hinta: Aikuiset 20 €, lapset 7–17 v. 15 €, perhelippu 60 € (sis. kaksi aikuista ja 1–3 lasta)

Varaa paikkasi sitovasti verkossa täältä.
Varatut paikkaliput maksetaan linnan museokaupan kassalla ennen seikkailupelin aloitusta.
Maksutavaksi ei kelpaa Museokortti, Smartum tai vastaava.
Tapahtumapäivänä mahdollisesti vapaat paikat ja tapahtumaliput ovat myynnissä linnan museokaupan kassalla.

Ryhmän suosituskoko on 2–4 pelaajaa. Peli sopii parhaiten kouluikäisille pelattavaksi yhdessä aikuisen kanssa. Peliä pelataan linnan sisä- ja ulkotiloissa. Suosittelemme sään mukaista pukeutumista. Reitti ei ole esteetön. Pelin kesto on noin 1–1,5 h.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Muuriin kätketyt salaisuudet – Seikkailupeli Olavinlinnassa toteutetaan Suomen kansallismuseon / Olavinlinnan ja Savonlinnan historiallisten mysteeripelien yhteistyönä.