2000 1

Elävät lähtevät, kuolleet jäävät -näytelmäkierros

Avoinna tänään 10—17
7.9.2024 15:00 — 28.9.2024 17:00

On yksi vihaakin voimakkaampi tunne. Rakkaus.

Kutsumme nyt Sinut mukaan tarinaan, joka kertoo ilon ja surun sekä onnen ja kauhun kartanosta. Niina Repon ja Akseli Koukin käsikirjoittama sekä Teija Söderholmin ja Alina Kilpisen ohjaama näytelmäkierros sukeltaa kartanolinnan historian rakkaustarinoiden äärelle. Louhisaaressa lauantaisin syyskuussa 2024.

Tarinoilla on syynsä. Ne eivät synny tyhjästä.

Louhisaaren kartanolinnan kummituskierrokset ovat jo legenda – tuhannet ihmiset vuosittain ovat olleet suosituilla kierroksillamme seuraamassa kartanolinnassa tapahtuneita kauheuksia. Hyvin monet tarinat ovat kulkeneet satoja vuosia sukupolvelta ja suvulta toiselle. Louhisaaren kartanolinnan mielenkiintoiset tarinat saavat jatkoa ja ennen kuulemattomat tarinat herätetään henkiin nyt uusilla näytelmäkierroksillamme.

Koe henkeäsalpaava Louhisaaren kartanolinna uudella tavalla

Louhisaaren kartanossa herrat ovat aina käyttäneet valtaa. Rouvat ja palvelijat ovat taipuneet, ja heidän vihansa ja epätoivonsa on säteillyt vain sisäänpäin.

On kuitenkin yksi vihaakin voimakkaampi tunne. Rakkaus.

Väitetään, että kummittelulle on aina syynsä. Levottoman sielun matka jää kesken, jos jotakin jää eläessä kesken. Jos kuolema on ollut väkivaltainen. Lapsensa menettänyt äiti vaikeroi ja etsii lastaan vuosisatoja. Miehensä tappama vaimo ei saa rauhaa, vaan huutaa ja valittaa, kolisuttaa ovia.

Liput 25 € / henkilö.

Kierroksia järjestetään seuraavan kerran 7.9.-28.9.2024. Varaa paikkasi.

Huomioithan, että Louhisaaren kartanolinna ei ole esteetön.

Kysy myös ryhmille omaa räätälöityä kierrosta!

Tuotanto yhteistyössä: Visit Naantali, Suomen kansallismuseo ja Louhisaaren kartanolinna sekä Naantalin Teatteri.