Vierailuohje

Turvallinen museovierailu Langinkoskella

Turvalliset tilat ja turvavälit

Langinkosken tavoitteena on tarjota sekä normaalioloissa että poikkeavissa tilanteissa fyysisesti ja henkisesti turvallinen tila niin museokävijöille kuin henkilökunnalle. Tarjoamme mahdollisuuden käsien desinfioitiin erityisesti sisääntulon ja lipunmyynnin yhteydessä, mutta tarvittaessa myös muissa pisteissä.

Jonotus keisarilliselle kalastusmajalle tapahtuu ulkotiloissa majan terassilla.

Suosittelemme korttimaksua. Otamme vastaan myös käteistä, niin museokaupoissa ja ravintoloissa kuin lipunmyynnissäkin.

Opastukset


Asiantuntevat keskusteluoppaamme ovat paikalla näyttelytiloissamme ja vastaavat mielellään vierailijoiden kysymyksiin. Tilatut ryhmäopastukset toteutetaan sekä sisä- että ulkotiloihin tutustuvina kierroksina. Ryhmän oppaan käytössä on äänentoistolaite.

Museokaupat ja museoravintolat


Museokauppa on avoinna kohteen ollessa auki. Kahvila Dagmar on avoinna koko kesäkauden, ja Kahvila Keisarinmaja avautuu kesäkuussa. Poikkeukset kahviloiden aukioloissa ilmoitetaan kahviloiden omilla Facebook-sivuilla sekä kahvilan ovessa.

Kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet

Alueella toimivassa Kahvila Dagmarissa voidaan järjestää kokouksia ja yksityistilaisuuksia. Varaukset tehdään suoraan kahvilanpitäjälle. Kahvilan tiloissa ja kaikissa wc -tiloissa on desinfiointiainetta saatavilla.

Kasvomaskit


Suosittelemme kasvomaskin käyttöä museon tiloissa ottaen huomioon paikallisen ikäsuosituksen. Tuothan tarvittaessa oman kasvomaskin mukanasi, sillä emme jaa kasvomaskeja maskeja museokohteissamme vieraileville.

Terveenä museoon

Tervetuloa museoon terveenä! Mikäli tunnet itsesi sairaaksi, jääthän kotiin.

Suomen kansallismuseo seuraa Langinkosken osalta valtioneuvoston, ministeriöiden, THL:n, Etelä-Suomen aluehallintoviraston sekä Kotkan kaupungin antamia alueellisia ja paikallisia ohjeita. Koronatilanteen muuttuessa saatamme joutua rajoittamaan kävijämääriä enemmän tai sulkemaan palveluitamme Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla.


29.4.2022


Seuraathan Langinkosken verkkosivuja ja some-kanavia Facebookissa ja Instagramissa