Vierailuohje

Museovierailu Langinkoskella

Turvallinen tila

Langinkosken tavoitteena on tarjota sekä normaalioloissa että poikkeavissa tilanteissa fyysisesti ja henkisesti turvallinen tila niin museokävijöille kuin henkilökunnalle.

Suosittelemme korttimaksua. Otamme vastaan myös käteistä, niin museokaupoissa ja ravintoloissa kuin lipunmyynnissäkin. Lipunmyynti sijaitsee kalastusmajan päärakennuksen sisäänkäynnin yhteydessä.

Lue lisää Langinkosken esteettömyydestä.

Katso aluekartta.


Opastukset


Asiantuntevat keskusteluoppaamme ovat paikalla näyttelytiloissamme ja vastaavat mielellään vierailijoiden kysymyksiin. Tilatut ryhmäopastukset toteutetaan sekä sisä- että ulkotiloihin tutustuvina kierroksina. Ryhmän oppaan käytössä on äänentoistolaite.


Museokauppa ja museoravintola

Museokauppa on avoinna kohteen ollessa auki ja se sijaitsee lipunmyynnin yhteydessä kalastusmajan päärakennuksessa. Kahvila Dagmar on avoinna koko kesäkauden. Poikkeukset kahvilan aukioloissa ilmoitetaan kahviloiden omilla Facebook-sivuilla sekä kahvilan ovessa.


Kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet

Alueella toimivassa Kahvila Dagmarissa voidaan järjestää kokouksia ja yksityistilaisuuksia. Varaukset tehdään suoraan kahvilanpitäjälle.


Päivitetty 24.4.2023