Opastus Jpg

Opastukset

Yleisöopastus järjestetään Hvitträskissä toukokuussa joka lauantai ja sunnuntai klo 12.30. Opastus sisältyy pääsylipun hintaan. Voit myös varata oman opastuksen museoon itsellesi, ystäväporukalle tai muulle ryhmälle.

Yleisöopastukset

Yleisöopastus Hvitträskissä joka lauantai ja sunnuntai klo 12.30. Opastus sisältyy pääsylipun hintaan.

Emme ota vastaan ennakkovarauksia yleisöopastuksille. Opastukselle mahtuu 20 henkilöä.

Hvitträskiin on mahdollista tutustua myös itsenäisesti opastusten ulkopuolella. Asiantuntevat oppaamme päivystävät näyttelytiloissamme ja vastaavat mielellään kysymyksiin.

Voit myös tilata yksityisen opastuksen.

Tilausopastukset yksityisasiakkaille

Hvitträsk-opastus, 45-60 min
Hvitträsk-opastuksella kuulet kiehtovia tarinoita ateljeekodin historiasta, asukkaista ja arkkitehtuurista. Kierros sopii yhdistyksille, yrityksille ja ystäväporukoille yleiskatsaukseksi Hvitträskin upeaan miljööseen.

Hvitträskin asukkaita -opastus, 45-60 min
Hvitträsk rakennettiin kodiksi ja työpaikaksi. Opastuksella tutustutaan Hvitträskin asukkaiden Saarisen, Geselliuksen ja Lingrenin perheen arkeen ja juhlaan.

Puutarhaopastus, 30-60 min
Puutarhaopastuksella kuullaan pihapiirin historiasta ja asukkaiden puutarhaharrastuksesta sekä tutustutaan ateljeekotiin ulkopuolelta.

Opastukset oppilasryhmille

Hvitträsk kouluille, 30-45 min
Kouluille suunnatulla puolen tunnin opastuksella perehdytään oppaan johdolla Hvitträskin historiaan ja asukkaisiin. Kirkkonummelle yli 100 vuotta sitten rakennettu rakennus on ainutlaatuinen arkkitehtuuriltaan ja se toimi suomalaisten arkkitehtien Herman Geselliuksen, Armas Lindgrenin ja Eliel Saarisen työpaikkana ja perheiden kotina.


Varaukset

Opastuskielet: suomi, ruotsi ja englanti
Opastusvaraukset: p. 029533 6359 (ke-su) tai s-postitse: hvittrask@kansallismuseo.fi

Hinnasto

Opastus, 45-60 min, 65 € + pääsymaksu / hlö
Opastus oppilasryhmille, 30-45 min, 35 € (sisältää pääsymaksut)
Opastus avoinnaoloajan ulkopuolella 105 €

Kouluryhmien omatoiminen vierailu museoon on maksuton koko ryhmälle. Opettaja voi tutustua museoon ennakolta näyttämällä lippukassalla OAJ:n jäsenkortin ja mainitsemalla tulevansa valmistelemaan oppituntia. Museossa voi vierailla ryhmän kanssa omatoimisesti kun museo on avoinna. Opettaja on vastuussa ryhmästä museovierailulla. Ilmoita vierailusta etukäteen: p. 029533 6359 (ke-su) tai s-postitse hvittrask@kansallismuseo.fi