Saavutettavuus

Lipunmyynti
Museon lipunmyynti sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa museon eteishallissa. Puh. 0295 33 6951. Ulkoa tultaessa on noustava kolme porrasta ja sisällä laskeuduttava kaksi. Pyörätuolilla liikkuva tarvitsee kaksi avustavaa nostamaan.

Pyörätuoli
Museossa on paljon portaita, eikä rakennuksessa ole hissiä. Pyörätuolilla liikkuminen on vaikeaa. Pohjakerroksen tiloihin tutustuminen soveltuu osin liikuntarajoitteisille, mutta tässä tarvitaan kaksi vahvaa avustajaa. Kun suunnittelet vierailua museoon, kannattaa soittaa meille niin kerromme tarkemmin (Puh. 0295 33 6951).

Opaskoira
Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita.

Naulakko
Maksuton naulakko sijaitsee museon pääsisäänkäynnin vieressä.

Opastukset
Opastukset ovat sovellettavissa myös erityisryhmille. Lisätietoja p. 0295 33 6951.

Kahvila ja ravintola
Hvitträskin pihalla palvelee kahvila museon aukioloaikoina (paitsi 24.8.-30.9.2020 avoinna vain lauantaisin ja sunnuntaisin). Tarjolla on kahvilatuotteita, leipiä, raikkaita juomia ja myös piknik-koreja. Kahvilan terassilla on ramppi.

Museokauppa
Museokauppa sijaitsee museon lipunmyynnin yhteydessä katutasossa. Ulkoa tultaessa on noustava kolme porrasta ja sisällä laskeuduttava kaksi. Pyörätuolilla liikkuva tarvitsee kaksi avustavaa nostamaan.

WC

Yleisö-wc:t sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa lipunmyynnin läheisyydessä.

Liikkumisesteisten wc sijaitsee kahvilan yhteydessä, joka on erillisessä rakennuksessa. Sisäänkäynnin jälkeen laskeudutaan yksi porras, joka onnistuu avustajan avustuksella.