Saavutettavuus

Lipunmyynti
Museon lipunmyynti sijaitsee katutasossa museon eteishallissa. Puh. 0295 33 6951. Ulkoa tultaessa on noustava kolme porrasta ja sisällä laskeuduttava kaksi. Pyörätuolilla liikkuva tarvitsee kaksi avustavaa nostamaan. 

Pyörätuoli
Museossa on paljon portaita, eikä rakennuksessa ole hissiä. Pyörätuolilla liikkuminen on vaikeaa. Katutason tiloihin tutustuminen soveltuu osin liikuntarajoitteisille, mutta tässä tarvitaan kaksi vahvaa avustajaa. Kun suunnittelet vierailua museoon, kannattaa soittaa meille niin kerromme tarkemmin (Puh. 0295 33 6951). 

Opaskoira
Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita.

Naulakko
Maksuton naulakko sijaitsee museon pääsisäänkäynnin vieressä.

Opastukset
Opastukset ovat sovellettavissa myös erityisryhmille. Lisätietoja p. 0295 33 6951.

Kahvila ja ravintola
Kahvila ja ravintola sijaitsevat erillisessä rakennuksessa. Kahvila on katutasossa, mutta sinne on laskeuduttava korkea kiviporras, joten pääsy ei ole täysin esteetön. Ravintola toimii toisessa kerroksessa. Talossa ei ole hissiä, joten ravintola ei sovellu liikuntarajoitteisille. 

Museokauppa
Museokauppa sijaitsee museon lipunmyynnin yhteydessä katutasossa. Ulkoa tultaessa on noustava kolme porrasta ja sisällä laskeuduttava kaksi. Pyörätuolilla liikkuva tarvitsee kaksi avustavaa nostamaan.

WC

Yleisö-wc:t sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa lipunmyynnin läheisyydessä.

Liikkumisesteisten wc sijaitsee kahvilan yhteydessä, joka on erillisessä rakennuksessa. Sisäänkäynnin jälkeen laskeudutaan yksi porras, joka onnistuu avustajan avustuksella.