Esteettömyys

Lipunmyynti
Museon lipunmyynti sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa museon eteishallissa. Puh. 0295 33 6951. Ulkoa tultaessa on noustava kolme porrasta ja sisällä laskeuduttava kaksi. Pyörätuolilla liikkuva tarvitsee kaksi avustavaa nostamaan.

Pyörätuoli
Museossa on paljon portaita, eikä rakennuksessa ole hissiä. Pyörätuolilla liikkuminen on vaikeaa. Pohjakerroksen tiloihin tutustuminen soveltuu osin liikuntarajoitteisille, mutta tässä tarvitaan kaksi vahvaa avustajaa. Kun suunnittelet vierailua museoon, kannattaa soittaa meille niin kerromme tarkemmin (Puh. 0295 33 6951).

Opaskoira
Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita.

Naulakko
Maksuton naulakko sijaitsee museon pääsisäänkäynnin vieressä.

Opastukset
Opastukset ovat sovellettavissa myös erityisryhmille. Lisätietoja p. 0295 33 6951.

Kahvila ja ravintola
Hvitträskin pihalla palvelee kesä- ja heinäkuussa, museon aukioloaikoina kahvila. Tarjolla on kahvilatuotteita, leipiä ja raikkaita juomia. Kahvilan terassilla on ramppi.

Museokauppa
Museokauppa sijaitsee museon lipunmyynnin yhteydessä katutasossa. Ulkoa tultaessa on noustava kolme porrasta ja sisällä laskeuduttava kaksi. Pyörätuolilla liikkuva tarvitsee kaksi avustavaa nostamaan.

WC

Yleisö-wc:t sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa lipunmyynnin läheisyydessä.

Esteetöntä wc:tä ei tällä hetkellä (kesällä 2023) ole käytössä, sillä Pikku huvila, jossa esteetön wc-tila, ravintola ja kahvila normaalisti sijaitsevat, on remontissa.