OL hero 2000x1100 3

Olavinlinna 550 vuotta vuonna 2025

Vuonna 2025 juhlimme 550 vuotta täyttävää Olavinlinnaa. Tule mukaan linnan juhlavuoteen. Onko sinulla Olavinlinnaan liittyvä tapahtumaidea? Inspiroivatko sinua linnaan liittyvät tarinat ja ihmiskohtalot, linnan arkkitehtuuri, ympäröivä maisema tai onko linna muuten vain rakas? Olisitko valmis järjestämään joko itse tai meidän kanssamme tapahtuman tai tempauksen, joka vahvistaisi yhteisöllisyyttä, tuottaisi iloa, tai lisäisi historian kiinnostavuutta?

Lähetä meille tapahtumaehdotuksesi. Tapahtumalle voimme tarjota tilaa linnassa, mutta tapahtuman voi hyvin järjestää vaikkapa koulussa tai ravintolassa, melkeinpä missä vain, jos se liittyy jollain tavalla Olavinlinnan historiaan tai nykypäivään. Olavinlinnan juhlavuoden ohjelmistossa mukana olevat tapahtumat näkyvät linnan verkkosivuilla, markkinoinnissa ja viestinnässä ja järjestäjä saa käyttöönsä juhlavuoden logon.

Ilmoittaudu mukaan Olavinlinnan juhlavuoteen


Juhlistamme merkkivuotta Olavinlinnassa monipuolisesti. Useita juhlavuositapahtumia on tulossa ja tapahtuma-aihioita on jo hautumassa yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Olavinlinnan päällikön Abraham Pistolekorsin haarniska palaa kotiin ja tulee esille linnaan. Juhlavuodesta kerromme lisää, kun tapahtumat varmistuvat.