Opastukset

Opastusvaraukset

Kaikki opastukset varataan etukäteen Merikeskus Vellamon asiakaspalvelusta: puh. 040 350 0497 tai info@merikeskusvellamo.fi

Lisätietoa Merikeskus Vellamon sivuilta.


Opastukset päänäyttelyssä ja Merikeskus Vellamossa


Ajantasaiset tiedot löytyvät Merikeskus Vellamon sivuilta. Tarjolla on opastuksia mm. päänäyttelyihin Pohjantähti, Etelän risti ja Kohtalona Ruotsinsalmi. Lisäksi on mahdollista varata yleiskierros Merikeskus Vellamon tarjontaan tai sokkotreffit historian kanssa johonkin näyttelyidemme kohokohtaan keskittyen. Museon taustatiloihin on myös mahdollista varata erikoisopastus asiantuntijan johdolla.


Opastus jäänmurtaja Tarmolla

Merikeskus Vellamon museoaluslaiturissa sijaitseva, vuonna 1907 valmistunut Tarmo on ollut mukana monessa Suomen historian käännekohdassa. Kierroksella pääsee tutustumaan laivaan komentosillasta konehuoneeseen.

Ryhmäopastuksen museojäänmurtaja Tarmolle voi tilata kesäisin.
Suositeltava ryhmäkoko on enintään 20 henkeä. Kierros jäänmurtajalla on muokattavissa kaikenikäisille. Opastuksen hinta on 80 €/1h.


Erityisryhmät

Opastuksia vauvasta vaariin
Suomen merimuseossa on opastuksia erilaisille kohderyhmille lapsista vanhuksiin asiantuntijaopastuksia unohtamatta. Tietoa kouluille ja päiväkodeille suunnatuista opastuksista löydät opetussivuiltamme. Mm. ikäihmisille suunnatusta lainattavasta aineistosta ja museokaveritoiminnasta voi kysyä osoitteesta info@merikeskusvellamo.fi.