Kansallismuseo, Helsinki

Historiallinen rakennus kätkee sisäänsä Gallen-Kallelan freskoin koristellun Keskihallin, Ateljeen, Auditorion, sekä pienempiä kokoustiloja.

Museon aukioloajat ovat normaalit, mutta koronavirustilanteen edellyttämät turvallisuustoimet saattavat vaikuttaa Suomen kansallismuseon museoiden ja linnojen palveluihin. Kokoustiloissamme sekä tilojen välittömässä läheisyydessä ja kaikissa wc -tiloissamme on käsien desifiointiainetta saatavilla. Tutustu tästä tarkempaan vierailuohjeeseen.

Voit järjestää kokouksen tai juhlan Kansallismuseon 50-220 paikkaiseen, uudella av-tekniikalla varustettuun auditorioon. Gallen-Kallelan freskoin koristeltu aulatila on myös upea ympäristö mm. cocktail-tilaisuuksille tai illallisille. Liitä tilaisuutesi ohjelmaan vierailu Kansallismuseon perusnäyttelyihin tai/ja vaihtuviin näyttelyihin. Tarjoamme kokous- ja juhlapalveluiden vierailijoille ilmaisen sisäänpääsyn museoon. Mahdolliset opastusvaraukset täältä.

Kansallismuseon läheltä löytyy hyvin parkkitilaa. Q-park Finlandia on tilava parkkitalo, johon ajetaan sisään osoitteesta Karamzininranta 2, 00100 Helsinki.

Tästä voit myös tutustua Suomen kansallismuseon kokous- ja juhlapalveluiden e-julkaisuun.

Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntösi lomakkeella

Tavoitat meidät arkisin klo 9-16, p. 0295 33 6905, kokouspalvelut@kansallismuseo.fi