Vintage-tapahtuma linnassa

Suljettu tänään
8.6.2024 10:00 — 8.6.2024 17:00

Hämeen linnan kesäkauden aloittaa 8. kesäkuuta uusi Vintage-tapahtuma, jossa kohtaavat käytettyjen tavaroiden ja asusteiden myyjät ja ostajat. Linnan vallipihalle nousee vintage-tori: mukana on sekä yksityishenkilöiden että erikoisliikkeiden myyntipöytiä. Kutsumme nyt sinutkin liittymään myyjien joukkoon Hämeen linnan ainutlaatuiseen ympäristöön. Tehdäänkö tästä yhdessä uusi perinne Hämeen linnan kesään?

  • Mahdollisuus kierrättää ja löytää uusia vintage-aarteita tai tuulettaa vintage-pukuja.
  • Linnan ja Vankilan piha-alueilla aarteitaan myyvät sekä yksityishenkilöt että erikoisliikkeet.
  • Linnan vallipihan lavalla esiintyy tapahtumapäivän aikana DJ Old Crank, joka soittaa aitoja 1900- luvun alun savikiekkoja.
  • Kahvila palvelee linnan Kruununleipomossa tapahtumapäivänä klo 10.30–17.30.


Myyntipaikat


Ammattimyyjät

Hämeen linnan eteläisellä vallipihalla on 30 kpl 4x4 m kokoista numeroitua myyntipaikkaa.

Maksullinen myyntipaikka varataan ja maksetaan etukäteen alla olevan linkin kautta. Paikkaa ei voi maksun jälkeen vaihtaa.

Myyntipaikan hinta on 70,00 €
(sis. ALV:n 24 %)

Varaa paikkasi

Hämeen linnalla on oikeus olla hyväksymättä markkinoille myyjiä, joiden tuotteet eivät sovellu Vintage-tapahtuman henkeen. Kaikki myyntipaikat varataan Hämeen linnan kautta, myyjät eivät voi luovuttaa tai myydä myyntipaikkoja edelleen.

Tarkemmat ohjeet paikoista ja muusta käytännöstä annamme varauksen yhteydessä.


Ilmaisalue

Tapahtumassa on myös ilmaisia myyntipaikkoja, joita ei tarvitse varata etukäteen. Nämä paikat sijaitsevat Vankilan piha-alueella ja ne on tarkoitettu yksityishenkilöille. Tuo mukanasi kuitenkin viltti tai muu sopiva myyntialusta. Otathan huomioon, että ilmainen myyntipaikka ei sisällä ajo-oikeutta myyntialueelle eikä pysäköintiä. Paviljonkien, telttojen ja muiden katoksien pystytys ei ole myöskään sallittua ilmaisalueella.


Tapahtuma järjestetään säävarauksella.

Tapahtuman järjestää Suomen kansallismuseo, Hämeen linna.