Vierailuohje

Turvallinen museovierailu Louhisaaressa


Osta ennakkoliput

Turvalliset tilat ja turvavälit

Louhisaaren tavoitteena on tarjota sekä normaalioloissa että poikkeavissa tilanteissa fyysisesti ja henkisesti turvallinen tila niin museokävijöille kuin henkilökunnalle. Louhisaaren tiloja siivotaan tehostetusti ja niitä käytetään valikoivasti ja porrastetusti. Pidämme museotiloissa huolta siitä, että kävijöillä on mahdollisuus pitää riittävät turvavälit toisiinsa ja henkilökuntaamme.

Tarjoamme mahdollisuuden käsien desinfioitiin sisääntulon ja lipunmyynnin yhteydessä.

Louhisaaressa kiinnitetään erityistä huomiota vierailijoiden yhtäaikaiseen kokonaismäärään päärakennuksen sisätiloissa. Jonotus kartanolinnaan tapahtuu ulkotiloissa pääoven edessä.

Suosittelemme korttimaksua. Otamme vastaan myös käteistä museokaupassa ja lipunmyynnissä. Suosittelemme ostamaan pääsylipun etukäteen verkkolippukaupasta, jolloin sisääntulo tapahtuu sujuvammin.

Opastukset

Louhisaaressa tilatut ryhmäopastukset sekä yleisöopastukset toteutetaan sisätiloissa. Kartanolinnan tiloissa voi myös liikkua omatoimisesti ilman opastusta.

Tapahtumat

Tarkista ajankohtaiset tapahtumamme verkkosivuilta.

Museokauppa ja kahvila

Museokauppa on avoinna kohteen ollessa auki. Museon lähietäisyydellä on kahvila, jonka vierailuohjeen voit tarkistaa kahvilan omilta verkkosivuilta.

Terveenä museoon

Tervetuloa museoon terveenä! Mikäli tunnet itsesi sairaaksi, jääthän kotiin.

Suomen kansallismuseo seuraa Louhisaaren osalta valtioneuvoston, ministeriöiden, THL:n, Lounais-Suomen aluehallintoviraston sekä Maskun kunnan antamia alueellisia ja paikallisia ohjeita.

Seuraathan Louhisaaren verkkosivuja ja some-kanavia Facebookissa ja Instagramissa

Päivitetty 2.5.2022