Pride seurasaari

Sateenkaarevat opastukset Pride-viikolla

Suljettu tänään
29.6.2022 14:00 — 1.7.2022 15:00

Helsinki Pride-viikolla tutustutaan suomalaisen maaseutuyhteiskunnan historiaan queer-näkökulmasta. Seksuaalisesti ja sukupuolisesti normista poikkeaviin ihmisiin suhtauduttiin yhtäältä sallivasti ja toisaalta oudoksuen. Minkälaista sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden historiaa Seurasaaren ulkomuseon taloihin voi lukea? Kierroksella avataan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen kulttuuriperintöä talosta taloon kulkemalla.

Seksuaalisesti ja sukupuolisesti normista poikkeaviin ihmisiin suhtauduttiin yhtäältä sallivasti ja toisaalta oudoksuen. Minkälaista sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden historiaa Seurasaaren ulkomuseon taloihin voi lukea? Kierroksella avataan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen kulttuuriperintöä talosta taloon kulkemalla, oppaan johdolla. Opastukset lähtevät Iisalmen pappilan luota.


Sateenkaarevat opastukset Oscar Ortiz-Niemisen johdolla Pride-viikolla keskiviikkona 29.6. klo 14 ja perjantaina 1.7. klo 14. Kesto noin tunti. Opastukset sisältyvät museon pääsylipun hintaan. Mukaan mahtuu 30 henkilöä per opastus, joista 20 paikkaa ennakkoilmoittautumisella.


Ilmoittaudu mukaan tästä.