Seurasaaren ulkomuseon kokous- ja juhlapalvelut

Meren äärellä olevassa Seurasaaressa, Helsingin keskustan tuntumassa järjestät pienimuotoisia kokouksia 10-14 henkilölle Iisalmen pappilan kokoustilassa, ainutlaatuisessa luonnonläheisessä miljöössä.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse: kokouspalvelut(at)kansallismuseo.fi

Voit kysyä kokoustarjoilujen järjestelyistä ja kumppaneistamme tilatiedustelun yhteydessä.

Iisalmen Pappilan kokoustila

Kivenheiton päässä Helsingin keskustasta, vehreän vihreässä Seurasaaressa voi uppoutua kokouspäivän aiheisiin rauhallisessa ympäristössä. Iisalmen Pappilassa viettää kokouspäivää mukavasti 12 henkilöä. Kokoustilassa on datatykki ja langaton nettiyhteys.

Pappilan kokoustila, koko päivä (max 8 h): 265 €, sis. Alv 24% Pappilan kokoustila, puoli päivä (max 4 h): 160 €, sis. Alv 24%

Vihkitilaisuudet Karunan kirkossa

Luonnonkauniissa Seurasaaressa sijaitseva Karunan kirkko toimii kesäaikaan myös vihkikirkkona. Viehättävä 1600-luvun puukirkko on hääparin unelma. Tahdon!

Kirkkoon mahtuu noin 150 henkeä ja tilassa on urkuharmoni.

Kirkon varausmaksu on 320 €, sis. alv 24%

Kirkko on yksi Seurasaaren museorakennuksista, minkä vuoksi sen käytössä on muutamia rajoituksia:

  • Karunan kirkossa voidaan järjestää häätilaisuuksia 15.5.-15.9. Tilavarauksen voi tehdä valitsemalleen päivälle klo 13 tai klo 15.
  • Kirkkoon voi käydä tutustumassa etukäteen museon aukioloaikoina.
  • Tilaisuuden järjestäjä sopii vihkitoimituksesta papin ja kanttorin kanssa. Ensisijaisesti on hyvä kääntyä oman seurakunnan puoleen.
  • Kirkossa on poljettava urkuharmooni.
  • Museon henkilökunnasta tilaisuudessa on paikalla vahtimestari ja kirkon opas käytännön järjestelyjä varten.
  • Kirkon alttarilla on kahdessa maljakossa luonnonkukkia. Tilaisuuden ajaksi voi alttarille tuoda mieleiset kukat.
  • Rakenteisiin kiinnitettäviä koristeluja ei kirkossa saa käyttää kosteus- ja kiinnitysvaurioiden takia. Myöskään kynttilöitä ei voi polttaa palovaaran vuoksi.
  • Kirkon pihalla ei saa heittää mitään syötävää. Suosittelemme esim. kukan terälehtien tai muun maatuvan materiaalin heittoa tai saippuakuplien puhaltamista.
  • Kutsuvieraille on hyvä kertoa, että mantereen puolella Seurasaaren sillan päässä on paikoitustilaa vain vähän. Koko Seurasaaren alueella on ajokielto. Hääpari ja liikuntarajoitteiset vieraat voivat saapua kirkolle autolla. Asiasta on sovittava etukäteen museon kanssa.