Untitled Dsc6106 Neito 27 Of 28

Opastukset

Museossa ei toistaiseksi järjestä avoimia yleisöopastuksia, mutta asiantuntevat oppaamme päivystävät näyttelytiloissamme ja vastaavat mielellään kysymyksiin. Yksityisten tilausopastusten ryhmäkokoja rajoitetaan tilanteen mukaan. Tällä hetkellä aikuisryhmien enimmäiskoko on 15 henkilöä.

Avoimet yleisöopastukset

Museossa ei järjestetä toistaiseksi avoimia yleisöopastuksia, mutta asiantuntevat oppaamme päivystävät näyttelytiloissamme ja vastaavat mielellään kysymyksiin. Tavallisesti museossa järjestetään avoimia opastuksia, joille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Avoimet opastukset kuuluvat pääsylipun hintaan.

Järjestämme kuitenkin etukäteen tilattavia opastuksia, joissa vältämme ahtaita tiloja ja hyödynnämme mahdollisimman paljon museon ulkotiloja. Opastettujen kierrosten ryhmäkokoja rajoitetaan tilanteen mukaan. Tällä hetkellä aikuisryhmien enimmäiskoko on 15 henkilöä.

Tamminiemeen on mahdollista tutustua myös itsenäisesti opastusten ulkopuolella.

Tilattavat ryhmäopastukset

Tilattavat opastukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ryhmän toiveiden mukaan. Opastuksen voi tilata suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi. Vain yksi opastuskieli/opastus.

Ryhmäkoko on toistaiseksi korkeintaan 15 henkilöä. Yli 15 hengen ryhmille tulee varata useampi opastus.

Varaukset: tamminiemi@kansallismuseo.fi

Tilattavien opastusten hinnat

Tunnin opastettu kierros 65 € + pääsyliput
Puolen tunnin opastus 35 € + pääsyliput
Opastus aukioloajan ulkopuolella alkaen 105 € + pääsyliput

Opettajan johdolla liikkuvien kouluryhmien sisäänpääsy museoon on ilmainen.