Seurasaari Karunan kirkko Maija Huitu web

Musiikkia kesäillassa -konsertit Karunan kirkossa

Suljettu tänään
7.7.2021 18:00 — 18.8.2021 20:00

Seurasaaren perinteinen kesäkonserttisarja alkaa heinäkuussa. Karunan kirkossa kuullaan yhteensä seitsemän konserttia peräkkäisinä keskiviikkoina 7.7. alkaen. Konsertit alkavat klo 18 ja ovat katsottavissa myös etänä Kirkko Helsingissä -YouTube kanavalla.

Konserttisarjalla ei ole teemaa, vaan konsertit valikoituvat tarjonnan mukaan niin, ettei samoja esiintyjiä ole peräkkäisinä vuosina. Poikkeuksen tekee Kamarikuoro SonorEnsemble, joka on jo vuosia joko aloittanut tai lopettanut kesäkonsertit. Seurasaaren tunnelmaan erityisesti sopivaa kansanmusiikkia esittävät duot Lux ja Tikkursby. Viimeksi mainittu on kirjoitettu tässä aivan oikein, yhtyeen nimi ei liity Tikkurilaan, vaan nimen innoittajana on tikkukantele eli Saarijärven kantele.

Musiikkia kesäillassa -konsertit järjestetään yhteistyössä Helsingin seurakuntayhtymän kanssa. Konsertteihin on vapaa pääsy ja yleisöä otetaan saapumisjärjestyksessä. Koronavirustilanteen vuoksi osallistujamäärää rajoitetaan 30 henkilöön. Ei ennakkoilmoittautumista. Edellytämme kasvomaskin käyttämistä.

Ohjelma ja linkit suoriin lähetyksiin:

7.7. Santeri Rautiainen, kitara

14.7. Seeli Toivio, sello ja laulu

21.7. Duo Lux, Sandy Ahjo, huilu ja laulu, Marja Nevankallio, konserttikantele

28.7. Kitaraduo Joona Lintunen & Teuvo Taimioja

4.8. Tikkursby duo, Kati Rantala ja Jenni Venäläinen, Saarijärven kantele ja laulu

11.8. Huilu-kitaraduo Martta Jämsä &Taavi Kiviranta

18.8. Kamarikuoro SonorEnsemble, johtaa Hanna Remes - Konsertti järjestetään etäkonserttina.