Kansallismuseo tunnus

Museokauppa  |  Kokous- ja juhlapalvelut  |  Medialle  |  Yhteystiedot  |  Kysy museolta  |  Palaute  |
Kulttuurikummit  |  Kansallismuseon ystävät

På svenska  |  In English

Tapaa tutkija -opastus to 9.11. Aiheena esihistorian näyttelyn esineiden konservointi

Tapaa tutkija -opastuksella näet esihistorian aina eri näkökulmasta. Opastuksella asiantuntija kertoo näyttelyssä esillä olevista asioista omasta näkökulmastaan. Teema vaihtelee aina asiantuntijan oman kiinnostuksen mukaisesti, joten jokainen opastus on uusi näkökulma myös näyttelyyn.

Tapaa tutkija –opastukset aina kuukauden toisena torstaina klo 16, alkaen 13.4.2017. Opastukselle museon pääsylipulla.

Ohjelma:

13.4. Näin tehtiin esihistoriaa!  Arkkitehti Tuomas Siitonen, näyttelyn suunnittelija.
11.5. Viikinkiajan hopea. Arkeologi Frida Ehrnsten, Kansallismuseo.
8.6. Luiset korut ja asusteet. FT Kristiina Mannermaa.
10.8. Kokoelmasta museonäyttelyksi, Yli-intendentti Jutta Kuitunen, Museovirasto.
14.9. Rautakauden miekat. FT Mikko Moilanen.
12.10. Arkeologiset tekstiilit, FT Krista Vajanto. Huom. Opastus peruttu oppaan sairastumisen vuoksi.
 9.11. Näyttelyesineiden konservointi. Konservaattori Pia Klaavu, Kansallismuseo.

KM prehistoryishere 1000x1000px7