Kahvila ja ravintola

Satakuntalaisen Antin talon liiterissä sijaitseva Antin Kaffeliiteri tarjoilee kahvia, virvokkeita ja palan painiketta museon aukioloaikoina. Seurasaaren historiallinen ravintola avasi toukokuussa ovensa uudistuneena.

Antin Kaffeliiteri

Antin Kaffeliiterissä voi nauttia kahvia, virvokkeita sekä makeaa tai suolaista palan painiketta. Tunnelmallinen kahvila sijaitsee satakuntalaisen Antin talon liiterissä.

Kahvila palvelee kesäkuukausina päivittäin Seurasaaren ulkomuseon aukioloaikoina.

Antin Kaffeliiteri Facebookissa

Seurasaaren Kruunu

Ravintola Seurasaaren Kruunussa yhdistyvät historia, kulttuuri sekä laadukas tarjonta kahvila- ja ravintolatuotteita. Seurasaaren ravintola on arkkitehti Frithiof Mieritzin suunnittelema, vuonna 1890 valmistunut koristeellinen puurakennus. Ravintolan juhlasali ja toisen juhlakerroksen kabinetit ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta alkuperäisessä muodossaan. Rakennuksen uudempi kahvilaosa valmistui Helsingin olympiavuonna 1952.

Ravintola tarjoaa kahvilatuotteita, lounasta sekä kesäisin á la carte -menun, jossa maistuu Seurasaaren merellisyys, perinteet ja tämän päivän ruokatrendit.

Seurasaaren Kruunu vuokraa myös tiloja häihin, erilaisiin tilaisuuksiin ja tarjoaa aktiviteetteja esimerkiksi yritysjuhliin tai virkistyspäiviin.

Lisätiedot ja aukioloajat:
Seurasaaren Kruunu
Kassiopeia Hotels & Restaurants myyntipalvelu, sales@kassiopeia.fi, p. 040 922 2653