Kahvila ja ravintola

Satakuntalaisen Antin talon liiterissä sijaitseva Antin Kaffeliiteri tarjoilee kahvia, virvokkeita ja palan painiketta museon aukioloaikoina. Seurasaaren historiallinen ravintola avasi ovensa uudistuneena tänä kesänä.

Antin Kaffeliiteri

Antin Kaffeliiterissä voi nauttia kahvia, virvokkeita sekä makeaa tai suolaista palan painiketta. Tunnelmallinen kahvila sijaitsee satakuntalaisen Antin talon liiterissä.

Kahvila palvelee kesäkuukausina päivittäin Seurasaaren ulkomuseon aukioloaikoina.

Antin Kaffeliiteri Facebookissa

Seurasaaren Kruunu

Ravintola Seurasaaren Kruunussa yhdistyvät historia, kulttuuri sekä laadukas tarjonta kahvila- ja ravintolatuotteita. Seurasaaren ravintola on arkkitehti Frithiof Mieritzin suunnittelema, vuonna 1890 valmistunut koristeellinen puurakennus. Ravintolan juhlasali ja toisen juhlakerroksen kabinetit ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta alkuperäisessä muodossaan. Rakennuksen uudempi kahvilaosa valmistui Helsingin olympiavuonna 1952. 

Ravintola tarjoaa kahvilatuotteita, lounasta sekä á la carte -menun, jossa maistuu Seurasaaren merellisyys, perinteet ja tämän päivän ruokatrendit.

Seurasaaren Kruunu vuokraa myös tiloja erilaisiin tilaisuuksiin ja tarjoaa aktiviteetteja esimerkiksi yritysjuhliin tai virkistyspäiviin.

Ravintola palvelee kesäkaudella päivittäin klo 10-20.

Talvisin ravintola on auki viikonloppuisin ja tilauksesta.

Lisätiedot:
Seurasaaren Kruunu
Ravintolapäällikkö Anne Rantanen, anne.rantanen@kassiopeia.fi, p. 044 773 2141
Kassiopeia Hotels & Restaurants myyntipalvelu, sales@kassiopeia.fi, p. 040 922 2653