Saavutettavuus

Liput
Museon lipunmyynti sijaitsee infokioskissa Seurasaaressa, matkaa sillalta kioskille on noin 20 m. Lisätietoja ulkomuseon toimistosta seurasaari@kansallismuseo.fi.

Esteettömyys
Seurasaaren ulkomuseon museorakennukset ja pihapiirit on pyritty pitämään alkuperäisessä asussaan ja siksi rakennukset ovat saavutettavuudeltaan hyvin erilaisia. Useimmille piha-alueille pääsee pyörätuolillakin vaivattomasti, mutta korkeat kynnykset ja portaat sekä joidenkin rakennusten hämäryys sisätiloissa voi tuottaa hankaluuksia liikuntaesteisille.

Opaskoira
Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita.

Opastukset
Opastukset ja työpajat ovat sovellettavissa myös erityisryhmille. Lisätietoja ulkomuseon toimistosta seurasaari@kansallismuseo.fi

Kahvila ja ravintola
Kahvila Antin Kaffeliiteri sijaitsee Antin talolla. Kahvilaan on liikkumisesteetön sisäänkäynti. Kahvilaan on noin 700 metrin kävelymatka mantereelta. Ravintola Seurasaari sijaitsee n. 10 min kävelymatkan päässä Seurasaaren sillalta.

Museokauppa
Museokauppa sijaitsee Iisalmen Pappilassa. Kauppaan on noin 600 metrin kävelymatka mantereelta.

WC
Helsingin kaupunki ylläpitää Seurasaaren yleisö-WC:tä. Käymälä löytyy kaupungin huoltorakennuksesta Iisalmen pappilarakennukseen johtavan kävelytien varrelta.
Liikkumisesteisten wc ja lastenhoitohuone
Liikkumisesteisten wc ja lastenhoitohuone sijaitsevat Helsingin kaupungin huoltorakennuksessa Iisalmen pappilarakennukseen johtavan kävelytien varrella.

Lastenrattaat
Museolla ei ole lainata lastenrattaita, mutta omat lastenvaunut voi tuoda museotalojen pihoille.