Hvitträsk etatyo v1

Etätöitä Hvitträskin ateljeessa 1.9. ja 29.9.

Suljettu tänään
1.9.2022 08:30 — 29.9.2022 16:30

Miltä kuulostaisi etäpäivä kansallisromanttisessa Hvitträskissä? Tervetuloa etätöihin ateljeeseen, jossa muun muassa Kansallismuseonkin suunnitellut arkkitehtikolmikko työskenteli. Herman Geselliuksen, Armas Lindgrenin ja Eliel Saarisen ateljeekoti luonnonkauniin Vitträsk-järven rannalla tarjoaa kahtena syyskuun torstaina ateljeensa kahdeksan etätyöläisen käyttöön. Varaa paikkasi etukäteen.

Hvitträsk haluaa tarjota vaihtelua ja inspiraatiota etätöihin. Kevään ja kesän aikana Hvitträskissä on järjestetty useita etätyöpäiviä. Syyskuussa tarjolla on kaksi torstaita, jolloin ateljeeseen toivotetaan tervetulleeksi kahdeksan etätyöläistä. Töitä voi tehdä klo 16.30 saakka, mutta huomioithan että museo avautuu klo 11 yleisölle, joten täydellisin työrauha on tarjolla heti aamusta klo 8.30–11.00.

syyskuun vuorot
to 1.9. ja klo 8.30–16.30 varaa paikkasi
to 29.9. klo 8.30–16.30 varaa paikkasi

Hinta

Etätyöpäivä Hvitträskissä maksaa 12 e. Hintaan sisältyy sisäänpääsy museoon.

Ruokailu

Museo tarjoaa aamukahvia ja -teetä. Voit myös tuoda omia eväitä ja kahvitermarin mukanasi, mutta huomioithan, että mikroa tai ruoanlaittomahdollisuutta ei ole. Museon puutarhan kesäkahvila on avoinna syyskuussa vain viikonloppuisin, mutta omia eväitään voi käydä syömässä puutarhassa kahvilan terassilla.

Varusteet

Tilassa on Wifi-yhteys, sähkö sekä työpöytiä ja tuoleja. Wifi-yhteys saattaa ylikuormittua kovasta käytöstä, eivätkä kaikki puhelinoperaattorit välttämättä kata aluetta yhtä hyvin. Epätäydellisistä verkkoyhteyksistä voi ottaa ilon irti – Hvitträskissä on mahdollisuus unohtaa hetkeksi sähköposti ja häly ja keskittyä rauhassa yhteen asiaan kerrallaan.

Katso saapumisohjeet.