Hyytävä historia tien päällä -kiertue Hvitträskissä

Suljettu tänään
23.11.2019 16:30 — 23.11.2019 18:00

Taiteilijakoti Hvitträsk on luovuutta pursuileva kokonaistaideteos. Talo, jossa on luotu, keskusteltu, leikitty ja eletty onnellista, tunteikasta elämää, josta ei käänteitä puuttunut. Millaisia tarinoita Hvitträskistä kerrotaan? Ovatko ateljeessa kuuluvat askeleet sittenkin Eliel Saarisen askeleita? Kuka vaeltaa yhä talvisin ​lumivaippaan peittyneessä puutarhassa ja pyrkii sisälle taloon?

Kummituskirjailija Mauri Karvonen tuo Hyytävä historia tien päällä -kiertueensa Hvitträskiin. Kahdella luennolla keskitytään historiaan, mielenkiintoisiin ihmiskohtaloihin ja kuullaan yliluonnollisistakin asioista.

Luentoja on yksi: 23.11.2019 klo 16.30-18.

Pääset tutustumaan Hvitträskiin luentojen jälkeen klo 19 asti. Luennot järjestetään taiteilijakodin sydämessä, Hvitträskin tuvassa. Tilaisuudessa on ostettavissa Aavetaloja ja ihmiskohtaloita -kirjasarjan kirjoja, joissa Hvitträsk esiintyy osassa 1.

Liput 19 e (sisältää luentolipun ja pääsymaksun museoon). Lippuja myydään paikan päällä ja ennakkoon, tästä linkistä lipunmyyntiin.

Mauri Karvonen (FM) on Jyväskylässä asuva kirjailija sekä historian- ja rajatiedon tutkija. Hän on tullut tunnetuksi Aavetaloja ja ihmiskohtaloita -kirjasarjasta ja samannimisestä podcast-sarjasta.

Mauri_Karvonen.jpg.jpg#asset:44433