Lehdistökuvia - Pressbilder - Press Photos

Näyttelyt

Nämä kuvat on tarkoitettu vain tiedotusvälineiden käyttöön. Julkaistaessa on mainittava valokuvaajan nimi. Muu käyttö on kielletty. Klikkaa kuvaa niin saat sen ladattavaksi.

Dessa bilder är avsedda endast för massmedia. Vid publicering bör nämnas fotografens namn. All annan användning är förbjuden. Klicka på bilden för att ladda den.

These photos are for press use only. Photographers name is to be acknowledged on publication. Other use is prohibited. Click the photo to open it for downloading.

Merimonsterit-näyttely Suomen merimuseossa 12.4.2019-17.1.2021

Hämeen linna juhlii 40 vuottaan museokohteena 4.4.2019

Inherit the Dust ‒ Nick Brandtin valokuvia Kansallismuseossa 5.4.-1.9.2019

Kuvia ei saa käsitellä eikä rajata. Kuvan päälle ei saa sijoittaa tekstiä eikä muita elementtejä.
Bilderna får inte behandlas eller beskäras. Text  eller andra element får inte sättas på bilden.
Images may not, under any circumstances, be cropped when reproduced. No text, logo or image shall be placed on any photograph.

Jälkiä-näyttely Kansallismuseossa 5.4.-4.8.2019

Kulttuurikummin tuella konservoitu Ulvilan rahakätkö esillä Kansallismuseossa 20.2.-2.6.2019

Uusi Kansallinen - Kansallismuseon lisärakennuksen arkkitehtuurikilpailu

Kansallismuseon yleiskuvat